Lifestyle

Η Μαρία Ναυπλιώτου έγινε 50 ετών

Ακούστε το άρθρο

Χρειάστηκε τουλάχιστον μισή ώρα έρευνας στο ελληνικό διαδίκτυο για να επιβεβαιώσουμε με κάθε τρόπο τον αριθμό 50 που αντιστοιχεί στην ηλικία της Μαρίας Ναυπλιώτου. Όχι ότι είχαμε κάποιο λόγο να αμφισβητήσουμε τα στοιχεία, αλλά έπρεπε να δούμε γραμμένη την ηλικία της, ειπωμένη από την ίδια για να πιστέψουμε ότι αυτό που βλέπουμε στο πρόσωπό της αντιστοιχεί στο 50 που διαβάζουμε. Η ηθοποιός που δεν έχει πρόβλημα να παραδεχθεί την ηλικία της σε συνεντεύξεις της και κάπως έτσι πειστήκαμε κι εμείς. Επιπλέον βεβαιωθήκαμε, και νομίζω θα βεβαιωθείς κι εσύ, πως στην περίπτωση της Μαρίας Ναυπλιώτου, της αψεγάδιαστης σιλουέτας της και της νεανικής της ομορφιάς, η ηλικία δεν είναι τίποτα ουσιαστικό, είναι απλά αριθμοί βαλμένοι δίπλα δίπλα.

Η Μαρία Ναυπλιώτου γεννήθηκε στις 19 Ιουνίου του 1969 και χθες γιόρτασε τα γενέθλιά της παρέα με καλούς φίλους. Τα Insta Stories της στον λογαριασμό της στο Instagram γέμισαν από τη φεγγοβόλο ομορφιά και την χαρά της ηθοποιού και των φίλων της ενώ η ίδια μοιράστηκε την επομένη και ένα στιγμιότυπο από την παράσταση Cabaret στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει το 2013 και μαζί τις σκέψεις της για την ημέρα των γενεθλίων της που είχε μόλις περάσει.

«Όλα είναι μια στιγμή! Γι’ αυτό και είμαι ευγνώμων για όλα όσα δεν είναι καθόλου αυτονόητα και δεδομένα. Με την ευκαιρία λοιπόν της χθεσινής βραδιάς των γενεθλίων μου σας ευχαριστώ και πάμε για τα επόμενα» έγραψε η Μαρία Ναυπλιώτου.

Για την ιστορία να σου αναφέρω πως η Μαρία Ναυπλιώτου μπήκε αρκετά αργά στη δραματική σχολή, στα 26 της και φοίτησε συγκεκριμένα στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη. Ο λόγος είναι πως από την ηλικία των 5 ετών που πρωτογράφτηκε στο μπαλέτο, είχε αποφασίσει ότι θα γίνει χορεύτρια και το έπραξε συνεργαζόμενη με το Ελληνικό Χορόδραμα, με τις Ροές της Σοφίας Σπυράτου και άλλες ομάδες χορού.

Το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη έγινε με την σειρά «Η αίθουσα του θρόνου» της Πηγής Δημητρακοπούλου, την ίδια χρονιά με το ντεμπούτο της στο θέατρο με την παράσταση «Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι» του Εθνικού Θεάτρου. Από τότε μέχρι σήμερα μας χαρίζει το ταλέντο της όλο και πιο πολύ. Τελευταία της θεατρική δουλειά ήταν το βραβευμένο “Masterclass” του Terrence McNally που παρουσίασε φέτος ο σκηνοθέτης Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στο Μικρό Χορν. Από τη νέα σεζόν θα την ξαναδούμε στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά «Λόγω Τιμής: 20 χρόνια μετά» του ΣΚΑΪ.

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Μαρία Ναυπλιώτου έχει έναν αδελφό ενώ έχασε και τους δύο γονείς της από καρκίνο μέσα σε μία δεκαετία. Η ίδια έχει κληθεί να απαντήσει σε συνεντεύξεις της γιατί επέλεξε να μην αποκτήσει παιδιά. «Ένας λόγος που επέλεξα να μην κάνω παιδιά είναι πως τα αγαπώ πολύ. Δεν είναι απλό πράγμα να κάνεις παιδιά, δεν είναι απλό πράγμα να αγαπάς, να συνδέεσαι. Για μένα η οικογένεια δεν έχει να κάνει με την φυσική διαδοχή αλλά και με τις σχέσεις που καταφέρνεις να δημιουργήσεις στη ζωή. Αν καταφέρνεις να δημιουργήσεις έστω και μία ουσιαστική σχέση είσαι πλούσιος και έχεις οικογένεια», είχε πει χαρακτηριστικά στο περιοδικό “Beaute”.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/marianafpliotou

Όλη η επικαιρότητα