Sexy

Η Μάρτα έκανε τη φιέστα να ξεκινήσει από νωρίς!

74b75e6fd42ccce5cce9ba9a3a4922c4.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αφιερωμένη στον Ολυμπιακό και στο 41ο πρωτάθλημα ήταν η χθεσινή ποδοσφαιρική βραδιά, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψε για μια ακόμη φορά η σύζυγος του τερματοφύλακα των ερυθρολεύκων, Ρομπέρτο.

Η εντυπωσιακή Μάρτα κατάφερε να να κάνει τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ξεκινήσουν… μια ώρα αρχύτερα τους πανηγυρισμούς για την «κούπα» με το καυτό σορτσάκι που φόρεσε στο γήπεδο επιδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της, αλλά και τις… καμπύλες της. Η Μάρτα που δείχνει να χαίρεται με την απήχηση που έχει στο φιλοθεάμων κοινό και είναι γνωστό ότι έπαιξε το ρόλο της στην απόφαση του Ρομπέρτο να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

 

Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε τον εαυτό της, καθώς είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που φανέλα τερματοφύλακα μπορεί να δείχνει τόσο… σέξι!

   

Παράλληλα, βέβαια, έδειξε και το πόσο στοργική μητέρα είναι, καθώς δεν σταμάτησε να παίζει και να γελά με τα δύο της παιδιά, τον Έντσο και την Μπελίσε, που τίμησαν και αυτά τον πατέρα τους φορώντας την στολή του και έχοντας τα ονόματά τους στο πίσω μέρος.

  

Η νύχτα όμως δεν ανήκε αποκλειστικά στη Μάρτα, αλλά και στις συντρόφους άλλων παικτών του Ολυμπιακού που έσπευσαν να φωτογραφηθούν με το κύπελλο και να δείξουν ότι έχουν κι αυτές… μερίδιο στη σέξι πλευρά της εξέδρας…

 

Ο Μικέλ Τόρες με την πανέμορφη σύζυγο του και το κύπελλο.

 

Με την κούπα του πρωταθλητή έσπευσε να φωτογραφηθεί και η σύντροφος του Νέλσον Βαλντέζ.

Όλη η επικαιρότητα