Η μεγάλη ψηφοφορία της Βραδιάς των Άσσων: Επιλέξτε τους κορυφαίους του Ηλειακού Ποδοσφαίρου!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για την Βραδιά των Άσσων 2018 της Πατρίς Σπορ, για τη μεγάλη βραδιά του ηλειακού και όχι μόνο αθλητισμού που πλέον έχει αποκτήσει πανελλήνια εμβέλεια φιλοξενώντας τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Μια βραδιά που φέτος θα διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2018 στην Αμαλιάδα και όλοι εμείς δίνουμε το καθιερωμένο μας πλέον – εδώ και 4 χρόνια – ραντεβού για να χειροκροτήσουμε, να συγκινηθούμε και να απολαύσουμε τις μεγάλες στιγμές των συντοπιτών μας και όχι μόνο για την χρονιά που πέρασε.

Για μια ακόμα χρονιά, πέρα από τις ειδικές βραβεύσεις, από τις βραβεύσεις όλων αυτών που διαφήμισαν τον ηλειακό αθλητισμό στα πέρατα της γης και μας γέμισαν υπερηφάνεια για τα κατορθώματά τους, ήρθε η ώρα των αναγνωστών της Πατρίς Σπορ και του patrisnews.com να αναδείξουν με την ψήφο τους, τους κορυφαίους της χρονιάς που μας πέρασε στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια, συλλογή στατιστικών και την εν γένει παρουσία των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στα γήπεδα της Ηλείας το 2018 (β’ μισό της περσινής περιόδου και α’ μισό της φετινής) η λίστα με τους κορυφαίους βρίσκεται στον «αέρα» τους patrisnews.com και περιμένει όλους εσάς να αναδείξετε την κορυφαία ενδεκάδα, τους καλύτερους σε κάθε θέση, το μεγαλύτερο ταλέντο, τον κορυφαίο προπονητή και τον καλύτερο διαιτητή.

Έχετε λόγο στην ανάδειξη των κορυφαίων, έχετε λόγο στην Βραδιά των Άσσων, έχετε το λόγο μας ότι αυτή τη βραδιά θα την θυμάστε για καιρό!