Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε 34 και έσβησε… burger!

Γενέθλια είχε χθες η Μαίρη Συνατσάκη και πέρασε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Το βράδυ της Πέμπτης η παρέα της παρουσιάστριας της έκανε suprise party και η χαρά της Μαίρης ήταν απερίγραπτη. Η  ίδια δημοσίευσε την εντυπωσιακή τούρτα που της πήραν οι φίλοι της σε σχήμα… burger και τους ευχαρίστησε στο Instagram για τις όμορφες ευχές που δέχτηκε.

«Αυτή είμαι εγώ στα 34. Έφτασα εδώ μέρα με τη μέρα από τα 33 σε μια χρονιά που είχε κάτι πολύ πολύ όμορφες στιγμές, Αρκετές από τις οποίες είδατε σε διάσπαρτα κλικ και κάτι πολύ δύσκολες, που δεν είδατε, αλλά αισθανθήκατε ότι περνάω. Γιατί ενώ δεν γνωριζόμαστε, γνωριζόμαστε και καταλαβαίνετε από τα μάτια. Για όσα δεν σας είπα, τουλάχιστον να ξέρετε ότι δεν προσποιήθηκα ποτέ χαμόγελα που δεν εννοούσα. Κι αυτό εδώ σήμερα είναι ένα πολύ αληθινό χαμόγελο που μου χάρισαν οι σπουδαίοι φίλοι μου, που με κοψοχόλιασαν με “surprise party” κι αυτήν την τουρτάρα αλλά και οοολοι εσείς», έγραψε κάτω από την φωτογραφία της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αυτή είμαι εγώ στα 34. Έφτασα εδώ μέρα με τη μέρα από τα 33 σε μια χρονιά που είχε κάτι πολύ πολύ όμορφες στιγμές, αρκετες από τις οποίες είδατε σε διάσπαρτα κλικ και κάτι πολύ δύσκολες, που δεν είδατε, αλλά αισθανθήκατε ότι περνάω. Γιατί ενώ δεν γνωριζόμαστε, γνωριζόμαστε και καταλαβαίνετε από τα μάτια. Για όσα δεν σας είπα, τουλάχιστον να ξέρετε ότι δεν προσποιήθηκα ποτέ χαμόγελα που δεν εννοούσα. Κι αυτό εδώ σήμερα είναι ένα πολύ αληθινό χαμόγελο που μου χάρισαν οι σπουδαίοι φίλοι μου, που με κοψοχόλιασαν με “surprise party” κι αυτήν την τουρτάρα αλλά και οοολοι εσείς! Με τις απιθανες ευχές σας, που ξοδέψατε χρόνο και κάτσετε και γράψατε και είχαν τόση αγάπη και ανάβλυζαν μόνο φως! Είμαι τυχερή κι ευγνώμων για όλους σας ξεχωριστά και σ α ς ε υ χ α ρ ι σ τ ώ τ ό σ ο π ο λ ύ ♥️ ——————————————• #birthdaygirl #bestfriendsforever #loveisallyouneed #happyme | #birthdaycake by @adalivitsanou 😻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Sinatsaki (@mairiboo) στις

 

Πηγή: protothema