Η Μεθώνη από ψηλά (VIDEO)

Ήλιος που καίει τα πάντα στον ορίζοντα, ψαράκι και θαλασσινά, γαλήνια ακροθαλασσιά και οι «άγνωστες» Μεσσηνιακές Οινούσσες που περιβάλλουν το Κάστρο της Μεθώνης είναι η εικόνα που όλοι έχουμε στο μυαλό αν έχουμε παραθερίσει στη Μεθώνη. Μια σπάνια φθινοπωρινή εικόνα όμως είναι αυτή που αναδεικνύει τον πανέμορφο αυτό τόπο στο εξωτερικό και που δίνει το προβάδισμα στο βίντεο της Μεσσήνιας Θεοδώρας Δρακοπούλου στο διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου Travel drone video της χρονιάς.

Με 3000 και πλέον ψήφους το «Κάστρο της Μεθώνης» κάνει το γύρο του κόσμου με αφορμή τον ετήσιο διαγωνισμό που διοργανώνει η σελίδα travelwithdrone.com η ψηφοφορία για τον οποίο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.

«Ήταν μια άστατη φθινοπωρινή μέρα και το Κάστρο ήταν κλειστό. Κουβάλησα όλο τον εξοπλισμό με βαλίτσα μέσα από την άμμο, αλλά τελικά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε», εξομολογείται η Θεοδώρα Δρακοπούλου, μοναδικό κίνητρο για την οποία είναι η ανάδειξη της Μεσσηνίας όλο το χρόνο. «Με την ομάδα μου έχουμε επιμεληθεί κι άλλα aerial video για τη Μεσσηνία, όπως για παράδειγμα για την Καλαμάτα όπου διαμένω, και για την Αρχαία Ιθώμη».

Παρακολουθήστε το βίντεο και ψηφίστε

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα travelwithdrone.com και τη σελίδα του DroneGr στο Facebook.