Πολιτική

Η νέα καμπάνια του isyriza.gr για τους νέους – «Η κανονικότητα σε βρίσκει παντού»

Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την εισβολή των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ και τις επιθέσεις στους φοιτητές, την εισβολή αστυνομικών σε κινηματογράφους κατά ανηλίκων που έβλεπαν την ταινία «Τζόκερ» και την εισβολή αστυνομικών σε κέντρο διασκέδασης όπου έβαλαν 300 νέους να γονατίζουν με τα χέρια πίσω από την πλάτη, ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει μήνυμα πως «η…κανονικότητα σε βρίσκει παντού».

Το κεντρικό μήνυμα στα social media είναι: «Θα αφήσεις τον συντηρητισμό και τον αυταρχισμό να γίνουν κανονικότητα; Έλα με ιδέες και όρεξη για να βρούμε τις απαντήσεις. Είναι στο χέρι σου. Μπες στο isyriza.gr να φτιάξουμε μαζί και καλύτερα τη νέα εποχή»

Η νέα φάση της καμπάνιας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά και απευθύνεται κυρίως στη νέα γενιά για να φτιάξει τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής πάνω στα μεγάλα, αλλά και καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τους νέους ανθρώπους.

Στο πλαίσιο αυτό, η νεανική καμπάνια λέει ανοιχτά “ελάτε να ανοίξουμε σε ανθρώπους, σε προτάσεις, σε ιδέες”, “σας χρειαζόμαστε τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά και όλους μαζί για να φτιάξουμε το νέο παράδειγμα, ένα μεγάλο κόμμα που θα δίνει μάχες, θα κάνει αντιπολίτευση, θα υπάρχει ζωντανό στην κοινωνία και θα προσπαθεί να πείσει ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να ξαναπάρει τη διακυβέρνηση της χώρας”.

Έτσι η πλατφόρμα isyriza.gr είναι το “ανοιχτήρι”, που θα ανοίξει τις επιθυμίες, τις σκέψεις, τις προτάσεις των ανθρώπων. Και ο καθένας και η καθεμιά που μπαίνει σε αυτή γνωρίζει ότι από την πρώτη στιγμή έχει σημαντικό ρόλο.

Όλο αυτό στο οποίο τους καλεί δεν φτιάχνεται από ειδικούς, φτιάχνεται από ανθρώπους, απλούς και καθημερινούς. Είναι χειροποίητο. Είναι δηλαδή DIY. Έτσι το μήνυμα είναι “Do isyriza Yourself”, δηλαδή “φτιάξε τον ΣΥΡΙΖΑ ο καθένας και η καθεμιά ξεχωριστά”, “φτιάξε τον ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα – φτιάξε τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί μας”.

Όλη η επικαιρότητα