Viral

Η νέα κολεξιόν της Barbie λανσάρει κούκλες χωρίς μαλλιά, με λεύκη και προσθετικά μέλη

Ακούστε το άρθρο

Η κούκλα με τη μεγαλύτερη απήχηση στην αγορά ανακοινώνει τη νέα σειρά Barbie Fashionistas με διαφορετικά αυτή τη φορά look.

Μία κούκλα χωρίς μαλλιά, με λεύκη, με χρυσό προσθετικό μέλος και τον Κεν με μαρύ μαλλί περιλαμβάνει η νέα σειρά.

Οι νέες κούκλες εντάσσονται στις 170+ κούκλες που από το 2015 στοχεύουν να καταρρίψουν τα στερεότυπα απέναντι στη διαφορετικότητα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία παραγωγής, στόχος της Mattel είναι να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει μία κούκλα Barbie ή τι σημαίνει το να μοιάζεις με Barbie, προτρέποντας τα παιδιά να λαμβάνουν ερεθίσματα και από ιστορίες που συναντάνε στον κόσμο γύρω τους.

Μία κούκλα με λεύκη είναι μία από τις καινούριες προσθήκες στη νέα κολεξιόν της Barbie. Τον σχεδιασμό μάλιστα γι’ αυτό το μοντέλο υπέδειξε ειδικός δερματολόγος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Setting goals for the year. What are yours? ? #barbie #barbiestyle⁠

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie® (@barbiestyle) στις

Στο Instagram της Barbie είχε δημοσιευτεί μάλιστα εικόνα με το πρώτο δείγμα αυτής της κούκλας την περασμένη χρονιά, μία ανάρτηση που συγκέντρωσε τα περισσότερα λάικ του λογαριασμού, συγκεντρώνοντας πάνω από 60.000.

Στα εγκαίνια της νέας συλλογής παρουσιάστηκε ακόμα κούκλα χωρίς μαλλιά, Barbie με προσθετικό μέλος, αλλά και ο Κεν με ρλαστα

Η εταιρεία σήμερα διαθέτει στο εμπόριο κούκλες με πέντε διαφορετικούς σωματότυπους, 22 αποχρώσεις δέρματος, 76 στυλ μαλλιών, 94 χρώματα μαλλιών και 13 χρώματα ματιών.

Οι νέες κούκλες της σειράς Fashionista κοστίζουν περίπου 15 ευρώ και θα είναι διαθέσιμες από την προσεχή άνοιξη.

via

Όλη η επικαιρότητα