Αθλητισμός Αχαϊα

Η Ολυμπία Οδός Χορηγός Πίστας 4 του 11ου P.I.C.K. EKO racing 100

Ακούστε το άρθρο

Το 11ο P.I.C.K. EKO racing 100 έρχεται στην Πάτρα στις 14-15 Σεπτεμβρίου έχοντας στη θέση του Χορηγού Πίστας 4 την Ολυμπία Οδό, ένα από τα σημαντικότερα εθνικά έργα στρατηγικής σημασίας που κατασκευάστηκαν στην Ελλάδα. Η Ολυμπία οδός βρίσκεται στο πλευρό του Διεθνούς Σιρκουί Αγώνων Καρτ στην Πάτρα για 3η συνεχή χρονιά και αποδεικνύει έμπρακτα πως είναι  μια εταιρεία που στηρίζει τις νέες πρωτοβουλίες και ενισχύει τις πρωτοπόρες δράσεις.

Η Ολυμπία οδός είναι ο σύγχρονος, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα -Κόρινθος -Πάτρα, συνολικού μήκους 202 χλμ., που συνδέει την Πελοπόννησο με την υπόλοιπη Ελλάδα και την Ευρώπη. Πρόκειται για ένα έργο παραχώρησης διάρκειας 30 ετών, που περιλαμβάνει το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη συντήρηση και τη λειτουργία του αυτοκινητόδρομου.

Ο νέος, σύγχρονος και άνετος αυτοκινητόδρομος προσφέρει αναβαθμισμένη και ασφαλή σύνδεση προς τη Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα από και προς το λιμάνι της Πάτρας, τους αρχαιολογικούς χώρους και τις τουριστικές περιοχές.

Σήμερα, οι οδηγοί απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, όπως ενημερώσεις για το χρόνο ταξιδιού (τρέχουσα και προβλεπόμενη κυκλοφορία για διάστημα 72 ωρών), συνθήκες κυκλοφορίας και πρόγνωση καιρού.

Η Ολυμπία οδός είναι και φέτος παρούσα στην μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Πάτρα. Στηρίζει το 11ο P.I.C.K. EKO racing 100 και μαζί τους δεξιοτέχνες οδηγούς αλλά και τους χιλιάδες θεατές που θα βρεθούν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα για να απολαύσουν τα μεγάλα ονόματα των συμμετεχόντων, τις υψηλές ταχύτητες και το καθηλωτικό θέαμα. Αναδεικνύει το άθλημα των καρτ, που αυξάνει συνεχώς την απήχησή του στην χώρα μας και συμβάλει στην ανάπτυξη τόσο του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού όσο και της πόλης της Πάτρας.


*Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης

Το επίσημο site του PICK 

http://www.pickpatras.gr/

Η επίσημη σελίδα στο facebook του PICK 

https://www.facebook.com/pages/PICK-PATRAS/225695184137545?fref=ts

Το youtube channel του PICK: 

http://www.youtube.com/user/PickPatras?feature=watch

Όλη η επικαιρότητα