Sexy

Η Paige Spiranac είναι η πιο σέξι αθλήτρια του 2015 και παίζει γκολφ (VIDEO)

sexy.jpg
Ακούστε το άρθρο

Στα 22 της χρόνια έγινε διάσημη μέσω του Instagram και του Youtube καθώς οι οπαδοί της αυξάνονται καθημερινά ανά εκατοντάδες.

Η Αμερικανίδα Paige Spiranac από το Κολοράντο, είναι επαγγελματίας παίκτρια γκολφ και διαφημίζει το άθλημα με κάθε εμφάνιση της στα διεθνή events. Οι αντίπαλοι της την κατηγορούν πως χτίζει την καριέρα της πάνω στην εμφάνιση της και μέσα από τα βίντεο που κοινοποιεί στα social media. Το FHM άλλωστε της έδωσε τον τίτλο της πιο σέξι αθλήτριας για το 2015.

Παρόλα αυτά η νεαρή που είναι σήμερα στο νούμερο 77 της παγκόσμιας κατάταξης του γκολφ, δηλώνει πως θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο έτσι ώστε μια μέρα να φτάσει στην κορυφή. Πρόσφατα άλλωστε συμμετείχε και σε μια διοργάνωση από τις πλέον προβεβλημένες παγκοσμίως, το τουρνουά του Ντουμπάι (Omega Dubai Ladies Masters).

Η αλήθεια είναι πως δεν τα πήγε πολύ καλά μιας και ήρθε 94η από τις 108 παίκτριες που έλαβαν μέρος, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η Spiranac έγινε επαγγελματίας του αθλήματος, μόλις τον περασμένο Αύγουστο.

“Προσπαθώ να επικεντρωθώ σε αυτό που κάνω και να μην ακούω τα σχόλια για την εμφάνιση μου. Συγκριτικά με άλλες αθλήτριες είμαι νέα και άπειρη, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι”, δήλωσε η Αμερικανίδα στην Telegraph.

Όπως και να’ χει η Spiranac βαδίζει στα βήματα της Κουρνίκοβα. Ο χρόνος θα δείξει αν θα τη δούμε και με διεθνείς τίτλους σε γκολφ τουρνουά.

Τα παρακάτω καρέ πάντως αποδεικνύουν γιατί έχει χαρακτηριστεί ως η πιο “σέξι παίκτρια γκολφ στον κόσμο:


Πηγή: news247.gr

Όλη η επικαιρότητα