Καταναλωτές

Η Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ στην έκθεση Ιnfacoma

img_20150215_132622295_hdr.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία συμετείχε η “Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ”, στην Διεθνή Έκθεση Δόμησης, Ιnfacoma 2015, που διοργανώθηκε στον χώρο της ΔΕΘ – Helexpo στην Θεσσαλονίκη στις 12 – 15 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για την πληρέστερη έκθεση δόμησης στον χώρο των Βαλκανίων αποτελεί  σημαντικό τόπο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου ιδανικό σημείο προβολής των προϊόντων, στους χιλιάδες επισκέπτες της.

Στα πλαίσια της έκθεσης, είχαμε την χαρά να παρουσιάσουμε τα διακεκριμένα για την ποιότητα προϊόντα μας στο κοινό της Βορείου Ελλάδας, ενώ μας δόθηκε η ευκαιρία να διευρύνουμε τις επαφές μας με τους επαγγελματίες του τεχνικού κλάδου τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στην αγορά της Κύπρου και των Βαλκανίων, οι οποίοι παρουσίασαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την εταιρεία και τα προϊόντα μας.

Παράγοντας τούβλα και κεραμίδια κορυφαίας ποιότητας, και έχοντας ιστορία άνω του μισού αιώνα στον χώρο της κεραμοποιίας, η εταιρεία έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη της ποιότητας στην εγχώρια αγορά καταφέρνοντας να βρεθεί στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των πελατών και του τεχνικού κόσμου (τεχνίτες, μηχανικοί, κατασκευαστές).

Με την συμμετοχή στην έκθεση η εταιρεία μας στηρίζει με κάθε τρόπο τα προϊόντα της, που παράγει στο Νομό Ηλείας, ενεργώντας με τον πιο ουσιώδη τρόπο για την προώθησή τους σε όλη τη χώρα, στηρίζοντας έτσι και την τοπική οικονομία.

Από την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών μέχρι την σημασία στην λεπτομέρεια της παραγωγικής διαδικασίας, έχουμε καταφέρει να παράγουμε κεραμίδια αντοχής σε όλες τις συνθήκες, με όλα τα οφέλη που παρουσιάζουν τα κεραμικά υλικά (φυσική διαπνοή, εξισορρόπηση υγρασίας και θερμοκρασίας, θερμομόνωση) έναντι όλων των άλλων υλικών επικάλυψης.

Επίσης, τα τούβλα μας παρουσιάζουν άριστη συμπεριφορά σε κάθε καταπόνηση, παρουσιάζοντας θλιπτική αντοχή έως 150kg/cm2 για τούβλα κατακόρυφων οπών.

Η γκάμα προϊόντων της εταιρείας μας εκτείνεται σε μια πλήρη σειρά τούβλων, κεραμιδιών καθώς και θρυμματισμένου κεραμικού, τροφοδοτώντας με αυτά όλη την Ελλάδα και αγορές του εξωτερικού, που αναζητούν την ποιότητα.

Το ανθρώπινο δυναμικό μας, αριθμώντας περί τα 50 άτομα με γνώση, εμπειρία, υψηλή τεχνική και επιστημονική κατάρτιση, έχοντας άριστη συνεργασία με την διοίκηση, με αγάπη και μεράκι για αυτό που κάνουν, είναι αυτό που δίνει πνοή και ανάπτυξη στην επιχείρηση.

Σε αυτά τα πλαίσια η εταιρεία μας συνεχίζει να εξελίσσεται, παράγοντας ποιοτικά προϊόντα και στοχεύοντας στο μέλλον με αισιοδοξία.

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΤΟΥΒΛΟΠΟΙΪΑ Α.Β.Ε.Ε.

82ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ – ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΔΟΥΝΕΪΚΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

ΤΗΛ. 26220 27374

ΦΑΞ 2622038054

www.panagiotopoulos.gr

Όλη η επικαιρότητα