Ηλεία

Η παραλία της Κυλλήνης προσφέρεται και για ΑμΕΑ

Ακούστε το άρθρο

Η παραλία της Κυλλήνης διεκδικεί φέτος μια υψηλή θέση ανάμεσα στις ομορφότερες παραλίες του νομού Ηλείας. Φέτος η παραλία της Κυλλήνης με πρωτοβουλία του Λιμενικού Ταμείου, αγόρασε και τοποθέτησε στην παραλία δύο αναπηρικά αμαξίδια ώστε να έχουν εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα τα άτομα με αναπηρία.

Ο επισκέπτης θα διαπιστώσει ότι υπάρχει χώρος για πάρκινγκ, μια μεγάλη παραλία με υπέροχη και καθαρή αμμουδιά,  ομπρέλες και ξαπλώστρες που προσφέρονται δωρεάν, μια καθαρή θάλασσα  που αγαπούν ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά, καντίνα και φυσικά πολλά εστιατόρια και καφετέριες για κάθε γούστο και βαλάντιο.  Αλλά και γιατί όχι; Οι λουόμενοι μπορούν αν θαυμάζουν τα πλοία που συνδέουν την Κυλλήνη με τα νησιά του Ιονίου και νοητά να ταξιδεύουν μαζί τους.

Ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ, δήλωσε: «Η παραλία της Κυλλήνης έχει βελτιωθεί και οργανωθεί και διεκδικεί θέση μεταξύ των καλύτερων παραλιών του νομού μας. Φέτος το Λιμενικό Ταμείο  φρόντισε να υπάρχουν διάδρομοι στους οποίους μετακινούνται δύο αναπηρικά αμαξίδια  για άτομα με ειδικές ανάγκες. Τα αμαξίδια τα έχει αγοράσει το Λιμενικό Ταμείο και εξυπηρετούν απόλυτα τα άτομα με αναπηρίες. Η παραλία είναι ολοκάθαρη, υπάρχουν πολλές ομπρέλες με δωρεάν ξαπλώστρες για να απολαμβάνουν οι λουόμενοι την καθαρή θάλασσα. Οι λουόμενοι μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα καφέ και τα εστιατόρια που όλα σερβίρουν προϊόντα άριστης ποιότητας. Υπάρχει ναυαγοσώστης με λέμβο για την απόλυτη ασφάλεια των λουομένων. »

Όλη η επικαιρότητα