Η Παυλίνα Ζάχρα από τον Πύργο, στον «Χορό» της τραγωδίας «Ορέστης»

Ένα «δικό μας» παιδί, από τον Πύργο, η ταλαντούχα ηθοποιός Παυλίνα Ζάχρα, είναι μέλος του Χορού της τραγωδίας «Ορέστης» του Ευριπίδη που θα παρουσιαστεί σήμερα στις 9:15 στο Θέατρο «Φλόκα», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πύργο και δε θα μπορούσε να μην είναι «κομμάτι» του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους. Μολονότι Πτυχιούχος Γραφιστικής, την κέρδισε η αγάπη της για την υποκριτική. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Ωδείου Αθηνών αλλά από το 2011 μέχρι και σήμερα έχει παρακολουθήσει σημαντικά Σεμινάρια και Εργαστήρια Υποκριτικής, Χορού (σ.σ και σπουδές) και Μουσικής, πέραν των γνώσεων που έχει στην κλασική κιθάρα, στο ακορντεόν και στα κρουστά. Αν και αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή το 2017, από το 2014 μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε αξιοζήλευτες θεατρικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Η Παυλίνα, μιλώντας στην εφημ. «Πατρίς», χαρακτήρισε τον εαυτό της «τυχερή», που – ένα χρόνο μόλις μετά την αποφοίτησή της – βρέθηκε σ’ αυτή τη σημαντική θεατρική παραγωγή του Κ.Θ.Β.Ε και ακόμα «πιο τυχερή» – όπως είπε – που θα παίξουν στο μέρος που μεγάλωσε. «Πάντα έχω ενθουσιασμό όταν επισκεπτόμαστε ένα καινούργιο μέρος με την παράσταση. Κάθε θέατρο, κάθε τόπος έχει μια μοναδική ενέργεια», λέει η ίδια, λίγες ώρες πριν πατήσει στη σκηνή του Θεάτρου «Φλόκα» γνωρίζοντας ότι στην εξέδρα θα βρίσκεται η οικογένειά της και αγαπημένοι φίλοι, γι’ αυτό και λέει πως «Άγχος έχω, ίσως περισσότερο και από την Επίδαυρο».