Sexy

Η Πενέλοπε Κρουζ είναι η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο!

penelope_cruz_sexy.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μια φλογερή γυναίκα σε σώμα έφηβης. Αυτή είναι η Πενέλοπε Κρουζ η γυναίκα που σύμφωνα με το το περιοδικό Esquire είναι η «Η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο!»

Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο είναι 40 ετών και ζει στο πλευρό του Χαβιέ Μπαρδέμ την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία με την απόκτηση δύο παιδιών. 

Η εκρηκτική Πενέλοπε αν και δεν έχει ακολουθήσει τα φώτα και τις κάμερες έχει καταφέρει με το υποκριτικό της ταλέντο και το μεσογειακό της ταμπεραμέντο να κατακτήσει όλο τον ανδρικό πληθυσμό του πλανήτη. 

Μακριά από το κλισέ της ξανθιάς ή της γλυκανάλατης μελαχρινής η Πενέλεοπε Κρουζ είναι η γυναίκα με τις ιδανικές αναλογίες, τις απαραίτητες ατέλειες μα πάνω από όλα βγάζει μια φλόγα στα κινηματογραφικά πλατό που κάνει τους σκηνοθέτες να θέλουν να δουλέψουν μαζί της. 





«Ηταν δύσκολο για μένα πολλές φορές ειδικά στην εφηβεία και στα είκοσί μου. Είχα μια ροπή προς το δράμα. Οι περισσότεροι από εμάς το έχουν, ειδικά όταν είσαι καλλιτέχνης αισθάνεσαι πως μπαίνεις στον πειρασμό να εξερευνήσεις το σκοτάδι. Δεν θα μπορούσα να ενδιαφέρομαι λιγότερο τώρα. Για μένα, το πιο ελκυστικό, όμορφο, δροσερό, διασκεδαστικό και ενδιαφέρον πράγμα είναι να κάνω σχέδια και να τα υλοποιώ», λέει η Πενέλοπε στο περιοδικό.





Το 2009 η Κρουζ έγινε η πρώτη Ισπανίδα ηθοποιός που κέρδισε βραβείο Οσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία του Γούντι Αλεν «Vicky Christina Barcelona». Επίσης έχει προταθεί για το χρυσό αγαλματίδιο άλλες δύο φορές.

Οι προηγούμενες πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο ήταν για το 2013 η Σκάρλετ Γιόχανσον, για το 2012 η Μίλα Κούνις και για το 2011 η Ριάνα.















Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα