Viral Περίεργα

Η πιο ακριβή πίτσα στον κόσμο κοστίζει 2.300 ευρώ και σερβίρεται στη Νέα Υόρκη

Ακούστε το άρθρο

Φανταζόσασταν ποτέ ότι μία πίτσα θα μπορούσε να κοστίσει από 1.700-2.300 ευρώ; Κι όμως αυτή η τιμή, όσο εξωπραγματική κι αν ακούγεται είναι αληθινή, με το αντίτιμο να πληρώνουν όσοι δύνανται αρχικά να διαθέσουν ένα τέτοιο ποσό και φυσικά όσοι βρίσκονται στη Νέα Υόρκη.

Έχοντας σπάσει κάθε ρεκόρ, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή των βραβείων Guinness, αναφορικά με την πιο ακριβή πίτσα στον κόσμο για το 2017. Ο λόγος για την The 24K πίτσα, του εστιατορίου Industry Kitchen, στη Νέα Υόρκη.

Το κόστος της ανέρχεται στα 2.300 ευρώ και δικαιολογείται από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή της, καθώς ανάμεσά τους διακρίνονται τα τυρί Stilton, φουά γκρα, χαβιάρι Ossetra, τρούφα, φύλλα χρυσού 24k. Επιπλέον, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι για να την δοκιμάσει κάποιος θα πρέπει να την παραγγείλει ,τουλάχιστον,  48 ώρες νωρίτερα.

Η συγκεκριμένη πίτσα διατίθεται σε δύο εκδοχές: η πιο οικονομική επιλογή ανέρχεται στα 1.700 ευρώ, ενώ με την προσθήκη 42 επιπλέον γραμμαρίων από το εκλεκτό χαβιάρι Ossetra το κόστος ανεβαίνει στα 2.300!

via 

Όλη η επικαιρότητα