Καταναλωτές

Η πιο επική μάχη της ιστορίας έρχεται στη Media Markt

media_markt.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η συγκλονιστικότερη μάχη όλων των εποχών, έρχεται στη χώρα μας από τη Μedia Markt. The Game of Drones, μια επική σειρά αναμετρήσεων με μόνα εφόδια τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα της Media Markt.

Εννέα Βασίλεια, εννέα διεκδικητές, drones εδάφους και αέρος και στο φόντο ένας θρόνος που χωράει μόνο έναν. Ο πρώτος που θα καταφέρει να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες, να επιβληθεί των αντιπάλων του και να ξεπεράσει τα εμπόδια θα ανακυρηχθεί Βασιλιάς των Drones.

                                                

Πρόκειται για διοργάνωση όπου οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στο χειρισμό drones, η οποία θα πραγματοποιηθεί  στις 17 Οκτωβρίου 2015 στο κατάστημα της εταιρείας στο Ρέντη. Στο αγωνιστικό μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή άτομα και από τα εννέα γεωγραφικά διαμερίσματα/«βασίλεια» της Ελλάδας (Κρήτη, νησιά Αιγαίου, Πελοπόννησος, νησιά Ιονίου, Στερεά Ελλάδα, Ήπειρος, Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη)μέσω της σελίδας Facebook της Media Markt είτε μέσω του microsite www.MMGameOfDrones.gr μέχρι και την Τρίτη 13/10 στις 16:00. Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με κλήρωση.

Στη μεγάλη μάχη στο κατάστημα του Ρέντη, η πρώτη διαδικασία προβλέπει δοκιμασίες με drone εδάφους ακολουθώντας διαδρομή με εμπόδια, ενώ στο μεγάλο τελικό  οι μονομάχοι θα αγωνιστούν με drone αέρος. Ο μονομάχος που θα σημειώσει τον καλύτερο χρόνο θα ανακηρυχθεί Βασιλιάς των Drones.

Οι φίλοι της Media Markt που βρίσκονται στην Αθήνα μπορούν να επισκεφθούν τη «ζώνη του πυρός» την ημέρα της μάχης και να παρακολουθήσουν τις μονομαχίες από κοντά. Την εκδήλωση θα

παρουσιάσουν οι Γιώργος Λιανός και Λάουρα Νάργες, ένα δίδυμο γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια το οποίο πρόκειται να «απογειώσει» τους παρευρισκόμενους. Κατά τη διάρκειά της θα γίνει κλήρωση για το κοινό ενός smartphone τελευταίας τεχνολογίας ενώ θα προσφερθούν και πολλά άλλα δώρα.

Παράλληλα, τα υπόλοιπα 8 «βασίλεια»  μπορούν να παρακολουθήσουν τη μεγάλη μάχη  μέσω livestreaming στο κανάλι της εταιρείας στο https://www.youtube.com/user/MediaMarktGreece.

Η Media Markt ενώνει την Ελλάδα σε μία μεγάλη δράση, επιστρέφοντας τη διασκέδαση εκεί που πραγματικά ανήκει, στην καρδιά της τεχνολογίας.

Όλη η επικαιρότητα