Η πιο «καυτή» μετεωρολόγος είναι από το Μεξικό! (VIDEO)

i_pio_kayti_meteorologos_einai_apo_to_mexiko.jpg

Ονομάζεται Yanet Garcia είναι 24 ετών, γεννήθηκε και ζει στο Μεξικό, εργάζεται ως μετεωρολόγος και τους τελευταίους δύο μήνες το όνομά της -και όχι μόνο- κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, χάρη στην «εκρηκτική» εμφάνισή της και κυρίως λόγω των οπισθίων της, που θυμίζουν κάτι από Kim Kardashian.

Φορώντας μίνι, εφαρμοστά φορέματα η νεαρή Yanet παρουσιάζει κάθε ημέρα στους συμπατριώτες της όλες τις εξελίξεις που αφορούν στον καιρό, «ανεβάζοντας» την ίδια ώρα την θερμοκρασία στα ύψη με τις χυμώδεις καμπύλες της και το γυμνασμένο της κορμί.

Μάλιστα, εκτός από το τηλεοπτικό κανάλι στο οποίο εμφανίζεται η 24χρονη έχει και δικό της κανάλι στο YouTube, ενώ ενδεικτικό του πόσο πολύ έχει απογειωθεί η φήμη της το τελευταίο διάστημα είναι ότι έχει ήδη περισσότερους από 160.000 followers στο Instagram και 190.000 στο Twitter! 

Η ίδια, πάντως, δηλώνει «σοκαρισμένη» από την ανταπόκριση του κόσμου, αφού έχει πλέον χιλιάδες θαυμαστές από όλο τον κόσμο, ενώ έχει δει το όνομά της και τις φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου μέσα από δημοσιεύματα γνωστ

Η Yanet γυμνάζεται…

 

Πηγή: protothema.gr