Κινηματογράφος

Οι πιο σέξι ταινίες της δεκαετίας

Ακούστε το άρθρο

Σέξι μπορεί να είναι οποιαδήποτε ταινία—το Χόλιγουντ, άλλωστε, γεμάτο σέξι ανθρώπους είναι. Οι ταινίες, όμως, που βάλαμε σε αυτή την λίστα, τα συνδύασαν όλα σωστά: ωραία ιστορία, σέξι πρωταγωνιστές και εκπληκτική σκηνοθεσία για να τους αναδείξει. Αυτές ήταν οι πιο σέξι ταινίες της δεκαετίας που αφήνουμε πίσω μας.

Love and other drugs


Ένας αδίστακτος ιατρικός επισκέπτης και μία γυναίκα που πάσχει από πρόωρο σύνδρομο Πάρκινσον. Ακούγονται αυτά σαν τα συστατικά για μία πολύ αστεία, πολύ γλυκιά κωμωδία γύρω από το σεξ; Όχι, αλλά μόλις δεις την Αν Χάθαγουέι και τον Τζέικ Τζίλενχαλ να μπαίνουν στους ρόλους, απλά αφήνεις αυτή την ανάλαφρη ταινία να σε παρασύρει. Και, ναι, σχεδόν η μισή ταινία είναι σκηνές γυμνού σεξ.

Hustlers


Η απόλυτη φετινή έκπληξη ήταν μια ταινία (βασισμένη σε αληθινή ιστορία, μάλιστα) όπου η Τζένιφερ Λόπεζ παίζει μια στρίπερ που αποφασίζει να βγάλει περισσότερα λεφτά απ’ όσα παίρνει. Πλαισιωμένη από ένα μεγάλο και άριστο καστ από ηθοποιούς, αυτή η ταινία περνάει ταυτόχρονα κοινωνικά αλλά και πολιτικά μηνύματα. Ενώ ένα μάτσο πανέμορφες γυναίκες χορεύουν ημίγυμνες σε στύλους.

Magic Mike


Βέβαια, η έκπληξη είχε έρθει αρκετά χρόνια πριν, όταν αυτή η ταινία για στρίπερς (άντρες αυτή τη φορά) βγήκε στις αίθουσες, όλοι περίμεναν κάτι ακραία κακόγουστο και εν τέλει είδαν ένα ολίγον τι ρομαντικό πορτραίτο χαρακτήρων. Με πάρα πολύ καλό γράψιμο, κιόλας. Οι κριτικοί το λάτρεψαν όσο το λάτρεψε και το κοινό, και ακολούθησε ένα sequel με ακόμα περισσότερες γυμνές περιπέτειες.

Friends with benefits


Τι συμβαίνει όταν παίρνεις δύο από τους πιο χοτ σταρς της δεκαετίας (Μίλα Κούνις, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ), γράφεις γύρω τους ένα ρομάντζο που δεν είναι ρομάντζο, σχετικά με δύο φίλους που αποφασίζουν να αρχίσουν και το σεξ, και αφήνεις την χημεία τους να κάνει τα υπόλοιπα; Ίσως η καλύτερη ρομαντική κομεντί της δεκαετίας συμβαίνει. Αυτά.

Love


Άλλοι το λάτρεψαν, άλλοι το μίσησαν. Λογικό, ταινία του Γκασπάρ Νοέ είναι. Αυτή όμως η συγκεκριμένη του ταινία είναι ένα αριστούργημα για τις σχέσεις, την αγάπη και την συντροφικότητα. Και, ναι, για το σεξ. Και είναι κρίμα μία ταινία που έχει τόσα πολλά να πει να την θυμόμαστε μόνο για την 3D σκηνή εκσπερμάτωσης που σόκαρε κόσμο στις Κάννες to 2015.

via

Όλη η επικαιρότητα