Οικονομία

Η Rezos Brands για πανευρωπαϊκό βραβείο – Στηρίξτε την αχαϊκή εταιρεία και δώστε ώθηση στην ελληνική καινοτομία

Ακούστε το άρθρο

Η Rezos Brands A.E., συγκαταλέγεται πλέον στις κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις αφού με υπερηφάνεια κατέκτησε τη 1η θέση σε εθνικό επίπεδο στη κατηγορία «The Customer & Market Engagement Award» λαμβάνοντας τον τιμητικό τίτλο “National Winner” των European Business Awards 2017/18 sponsored by RSM.

Στις 15 Μαρτίου 2018 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού, κατά την οποία διακρίθηκαν οι καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης ανά χώρα, λαμβάνοντας τον τιμητικό τίτλο “National Winner”, δίνοντας τους το εισιτήριο να διεκδικήσουν στη τρίτη & τελική φάση του διαγωνισμού τον πανευρωπαϊκό τίτλο αριστείας.

Βασικός στόχος των European Business Awards είναι η δημιουργία μιας ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας, η οποία αντιπροσωπεύει τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές, την καινοτομία και την επιχειρηματική ηθική, επιβραβεύοντας τις επιχειρήσεις που επιδεικνύουν όλες αυτές τις αξίες.

Πλέον βρισκόμαστε στην τελική φάση του διαγωνισμού, όπου η Rezos Brands Α.Ε. θα διεκδικήσει το 1o πανευρωπαϊκό βραβείο στην κατηγορία «Customer & Market Engagement» το Μάιο στη Βαρσοβία. Η αξιολόγηση θα γίνει από την κριτική επιτροπή των European Business Awards, η οποία απαρτίζεται από διακεκριμένα στελέχη της ακαδημαϊκής κι επιχειρηματικής Ευρωπαϊκής κοινότητας.

Παράλληλα ωστόσο, οι εταιρίες διεκδικούν και τον τίτλο «European Public Champion», ο οποίος θα διακριθεί από την ψήφο του κοινού.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να ψηφίσουν την εταιρεία, μέχρι τις 4 Μαίου, στη διαδικτυακή διεύθυνση https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/36/23414.

Εκεί, μπορείτε να δείτε το βίντεο, να συμπληρώστε το email σας και να κάνετε «κλικ» στο κουμπί ψηφοφορίας. Ακολούθως, θα χρειαστεί να επιβεβαίωσε τη ψήφο μέσω email που θα σας σταλεί.

Με τον τρόπο αυτό, συμβάλλετε στη συνέχιση της επιτυχημένης ευρωπαϊκής πορείας την οποία έχει χαράξει η εταιρεία, δίνοντας ώθηση στην καινοτομία, την ανάπτυξη και την επιχειρηματική αριστεία.

Όλη η επικαιρότητα