Κινηματογράφος

Η Ριάνα θα υποδυθεί την Μάριον Κρέιν στο «Bates Motel»

rihana.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η σειρά Bates Motel, πρίκουελ της κλασικής ταινίας «Ψυχώ», φτάνει πράγματι στο τέλος της, με την πέμπτη σεζόν το 2017, όπως αποκαλύφθηκε στο Comic-Con 2016, αλλά με την Ριάνα ως Μάριον Κρέιν. 

Το πάνελ της σειράς, επιβεβαίωσε πως η γνωστή τραγουδίστρια θα υποδυθεί τον διάσημο ρόλο της Μάριον Κρέιν, που υποδύθηκε πρώτη η Τζάνετ Λι το 1960, με την περιζήτητη σκηνή δολοφονίας στο ντουζ.

«Θέλαμε να δώσουμε στον εικονικό αυτό ρόλο, μια σύγχρονη ματιά και να τον επαναπροσδιορίσουμε με έναν νέο, συναρπαστικό τρόπο. Επίσης, μάθαμε ότι η Ριάνα είναι οπαδός της σειράς, και εμείς δικοί της, οπότε ήταν η τέλεια ευκαιρία», δήλωσαν οι εκτελεστικοί παραγωγοί Κάρλτον Κιούζ και Κέρι Ερβιν.

Επίσης στο πάνελ, επιβεβαιώθηκε η επιστροφή της Βέρα Φαρμίγκα ως Νόρμα στον επερχόμενο κύκλο, η οποία δήλωσε πολύ ενθουσιασμένη για την συνεργασία της με την Ριάνα

Στο Bates Motel, ο έφηβος Νόρμαν (Φρέντι Χάιμορ) μετακομίζει μαζί με τη μητέρα του Νόρμα (Βέρα Φαρμίγκα), όταν ο πατέρας της οικογένειας βρίσκεται μυστηριωδώς νεκρός. Η Νόρμα αγοράζει ένα μοτέλ και μαζί με τον γιο της επιχειρούν ένα νέο ξεκίνημα. 

 
 
 

Όλη η επικαιρότητα