Μουσική

Η Sharon Kovacs εντυπωσίασε το κοινό της Αθήνας!

kovacsh_633_451.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η Sharon Kovacs συνηθίζει να περιγράφει τη μουσική της λέγοντας:”My music has soul”. Και το απέδειξε την Παρασκευή το βράδυ με την μοναδική της εμφάνιση στη σκηνή του Βοτανικού. Η Ολλανδή ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερα βαθειά, αισθαντική και ταυτόχρονα σκοτεινή φωνή κέρδισε τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα του κοινού της Αθήνας.



Η προσέλευση και η θερμή υποδοχή του κόσμου έκαναν και την ίδια την Kovacs να εντυπωσιαστεί από το πρώτο της live στη χώρα μας. Ερμήνευσε τις επιτυχίες της με πολύ κέφι και μάλιστα καλωσόρισε το κοινό στα ελληνικά λέγοντας “καληνύχτα Αθήνα”. 



Δεν αρνήθηκε μάλιστα, αφού ολοκλήρωσε το live της, να πει ένα ακόμη τραγούδι. Επέλεξε αυτό να είναι για δεύτερη φορά το “My love”. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, το συγκεκριμένο κομμάτι έφτασε στο νούμερο #6 των Ολλανδικών iTunes charts και στην χώρα μας, κατέκτησε την πρώτη θέση #1! Το τραγούδι έχει πάνω από 1,6 εκατομμύρια views.



Η Kovacs, με το ολοκαίνουργιο album της “Shades of Love”  στις αποσκευές της, έχει προγραμματίσει ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη και φυσικά ήρθε και στην Ελλάδα! Μετά την Αθήνα, θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη (Σάββατο 25 Απριλίου 2015, Principal Club Theater) και η συνέχεια θα έρθει το καλοκαίρι αφού θα συμμετέχει στη συναυλία του Robbie Williams.

Το κοινό “ζεστάθηκε” για την εμφάνιση της Kovacs με τα opening acts των Greeklish Babylon, The Moka Band, και Angelica Dusk.

Δες μερικά στιγμιότυπα ακόμα από την εμφάνισή της!












Πηγή: tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα