Περίεργα

Η single μαμά που έγινε πλούσια βγαίνοντας με παντρεμένους

Ακούστε το άρθρο

Μία ανύπανδρη μητέρα έχει βγάλει περισσότερα από 9.000 ευρώ μέσα σε τρία χρόνια χάρη στην εξής ευρηματική ιδέα: βγαίνει ραντεβού με πλούσιους – συνήθως παντρεμένους – κυρίους, οι οποίοι φυσικά την πληρώνουν με… το αζημίωτο.

Η 26χρονη Μπρίτνεϊ Μπουν από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ βρέθηκε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση πριν από 18 μήνες, καθώς δεν είχε αρκετά χρήματα για να μεγαλώσει την κόρη της.

Έτσι σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να επωφεληθεί από τα κάλλη τη και γράφτηκε σε διάφορες ιστοσελίδες για συνοδούς αντρών.

Αρχικά, μία φίλη της της πρότεινε να εγγραφεί σε σελίδες όπου εύποροι άντρες προσφέρουν γενναιόδωρα την ευκαιρία σε γυναίκες να βγάλουν γρήγορα πολλά χρήματα.

Και τώρα όχι μόνο έχει λεφτά για να μεγαλώσει το παιδί της αλλά και για να αγοράζει για τον εαυτό της ό,τι θέλει. Φυσικά δεν λείπουν και τα δώρα, όπως κοσμήματα σχεδιαστών, ταξίδια και χρήματα για κάθε λογής ψώνια. Η ίδια πάντως ισχυρίζεται πως το ραντεβού δεν καταλήγει στο κρεβάτι.

«Μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι σκέφτονται ότι όλα γίνονται για τον έρωτα αλλά στην πραγματικότητα, έχω κοιμηθεί μόνο με έναν άνθρωπο που γνώρισα μέσω ιστοσελίδας. Όποιους άλλους έχω συναντήσει δεν φτάνουμε ως εκεί», εξήγησε η 26χρονη.

Και συνεχίζει: «Οι άντρες σέβονται το γεγονός ότι το κάνω έτσι ώστε να συντηρώ εμένα και την κόρη μου».

«Ξέρω ότι όσοι θα διαβάσουν τη συνέντευξη θα σκεφτούν:»Γιατί δεν έκανες μια άλλη δουλειά;», αλλά είμαι μαμά, δεν μπορώ να δουλεύω συνέχεια, πρέπει να φροντίζω και το παιδί μου».

Η Μπουν παραδέχεται ότι έχει βγει και με παντρεμένους άνδρες, αν και όπως λέει θεωρεί ότι δεν υπάρχει κάτι κακό σε ένα δείπνο με αθώες προθέσεις.

via

Όλη η επικαιρότητα