Lifestyle

Η σκληρή επιστολή της Κορομηλά για την δήθεν συνέντευξη της στο “E”

koromila_tempo24.gr_.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η σκληρή απάντηση που έδωσε μέσω του δικηγόρου της για τις προσπάθειες του καναλιού να δώσει παραπλανητικές εντυπώσεις.

Μια υποτιθέμενη νέα συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στο Έψιλον, την οποία προανήγγειλε μέσω της εκπομπής του Σαββάτου ο Μένιος Φουρθιώτης, έγινε η αφορμή για να ανατροφοδοτηθεί η κόντρα της γνωστής παρουσιάστριας μετά το διαζύγιο – βόμβα με το κανάλι.

Τελικά, η συνέντευξη που υποτίθεται ότι θα έλυνε όλες τις απορίες των τηλεθεατών για τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα (σύμφωνα με όσα είπε ο Φουρθιώτης) ήταν μια μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη της παρουσιάστριας, η οποία είχε γυριστεί όταν οι σχέσεις της με το κανάλι του Περιστερίου ήταν καλές και λίγο πριν ξεκινήσει το «Bravo Ρούλα».

Λίγο μετά τη δήλωση του Φουρθιώτη, το απόγευμα του Σαββάτου, η Κορομηλά έσπευσε να τον διαψεύσει με χιούμορ μέσω instagram.

Ωστόσο, χθες το βράδυ και ενώ παιζόταν σε επανάληψη το Bravo Ρούλα, λίγο πριν προβληθεί η συνέντευξη, η Κορομηλά έδωσε τη δική της απάντηση μέσω του δικηγόρου της.

«Μέσω του δικηγόρου μου, κυρίου Νίκου Αγαπηνού, διευκρινίζω για την ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού ότι η συνέντευξη στην οποία αναφέρονται τα τρέιλερ του τηλεοπτικού σταθμού Ε ΤV, έχει δοθεί σε προγενέστερο χρόνο κατά τη διάρκεια συνεργασίας μου με το σταθμό και κακώς επιχειρείται να δοθεί η παραπλανητική εντύπωση ότι έχει δοθεί στο παρόν χρονικό σημείο.

Ρούλα Κορομηλά».


Πηγή: tempo24.gr


Όλη η επικαιρότητα