Ηλεία

Η σόμπα έκαψε την ζωή της 83χρονης

newego_large_t_1101_54006369_type13031.jpg
Ακούστε το άρθρο

Δεν κατάφερε να κρατηθεί τελικά στην ζωή η 83χρονη γυναίκα από την Βάρδα που κάηκε προχθές από την ξυλόσομπα στην ισόγεια κατοικία της, όπου διέμενε μόνη.

Ήταν λίγο πριν τις 6.15 προχθές το απόγευμα όταν η 83χρονη Μερελή Θεοδώρα του Χρ. είχε επιχειρήσει να ανάψει την ξυλόσομπα χρησιμοποιώντας μάλλον πετρέλαιο (υπήρχαν πληροφορίες και για τσίπουρο) για να ζεσταθεί.

Όμως κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το εύφλεκτο υλικό έπεσε στα ρούχα της. Η γυναίκα δεν το αντελήφθη σύντομα και το κακό δεν άργησε να γίνει. Η άτυχη Θεοδώρα, άρχισε να τυλίγεται στις φλόγες. Έντρομη και σφαδάζοντας από τους πόνους που τις προκαλούσε η φωτιά, τρέχει προς την εξώπορτα και βγαίνει έξω από το σπίτι της. Εκεί σωριάζεται κάτω και η φωτιά σβήνει.

Οι περίοικοι άκουσαν τις φωνές και όταν βγήκαν έξω αντίκρυσαν την 83χρονη  πεσμένη έξω από σπίτι της και σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ειδοποιούν ασθενοφόρο.

Η 83χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βάρδας αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της οι γιατροί έδωσαν εντολή και  διεκομίσθη στο 409 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πατρών. Τα εγκαύματα είχαν καλύψει το 80% του σώματός της. Οι γιατροί έδωσαν μάχη αλλά δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Ετσι χθες τα ξημερώματα άφησε την τελευταία της πνοή υποκύπτοντας  στα τραύματα της. Η κηδεία της έγινε χθες το μεσημέρι στη Βάρδα.

Από την Πυροσβεστική γίνεται έρευνα για τα ακριβή αίτια του περιστατικού που στοίχισε την ζωή της.


Patrisnews.com

Όλη η επικαιρότητα