Ηλεία

Οι Σπαρτακιστές έκοψαν την πίτα τους

Ακούστε το άρθρο

Οι “Σπαρτακιστές“, ο Όμιλος Φιλίππων Ανδραβίδας, συναντήθηκαν σε κατάστημα της πλατείας Αγίας Σοφίας και σε κλίμα εορταστικό έκοψαν την πίτα τους ευχόμενοι καλή χρονιά με υγεία και πλούσιες εκδηλώσεις με άλογα που αναδεικνύουν την αλογόπολη και τον νομό ευρύτερα.

Με την ευκαιρία της πραγματικά εξαιρετικής εκδήλωσης που περιελάμβανε την κατά τα έθιμα του τόπου μας κοπή της βασιλόπιτας και την ετήσια χοροεσπερίδα του Ομίλου , ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν δημόσια τα ειλικρινή ευχαριστήριά τους προς όλους όσοι με την συνδρομή τους επήλθε η επιτυχία της εκδήλωσης.

Στους εκπροσώπους των Αρχών του τόπου που ήταν κοντά μας. “Συγκεκριμένα: στον βουλευτή Ηλείας του ΚΙΝ.ΑΛ. τον κ. Μιχάλη Κατρίνη, στον δήμαρχο του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννη Λέντζα στον αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής του ιδίου Δήμου κ.Πέτρο Ανυφαντή καθώς και στον πρόεδρο της Τοπικής Κοιν. Ανδραβίδας κ. Κωνσταντίνο Χατζή, στον τέως δήμαρχο του προαναφερόμενου Δήμου κ. Ναμπίλ – Ιωσήφ Μοράντ καθώς και στον τέως αντιδήμαρχο και νυν Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χαράλαμπο Δημόπουλο, στον κτηνίατρο κ. Γιώργο Χατζηπανταζή που έχει διατελέσει πρόεδρος της Κοινότητας Ανδραβίδας, στον π. Παναγιώτη Νοδάρο, εφημέριο του Ναού των Αγίων Ταξιαρχών Ανδραβίδας στην πρόεδρο κ. Παναγιώτα Οικονομοπούλου (και τα μέλη) του Λαογραφικού Συλλόγου Ανδραβίδας ” ΜΩΡΙΑΣ” Στο προεδρείο της ΣΕΦΑ (Πρόεδρο, Γενικό Γραμματέα , Γενικό Αρχηγό, Ταμία και στα παρευρισκόμενα μέλη) στους εκπροσώπους της Ομάδας της Νυχτερινής Ποδαράτης της Ανδραβίδας στους εκπροσώπους του Εθιμοτυπικού Ομίλου Λεχαινών στα μέλη και στους φίλους μας και κυρίως στους φίλους που ταξίδεψαν από μακριά για να παρευρεθούν στην εκδήλωση, από το Άργος στον κ. Βασίλη Μάγουλα,στον κ. Αγαμέμνωνα Ντάση, στον κ. Κώστα Δέδε, στην κ. Βιβή Πυλιώτη, από το Νεοχώρι Μεσολογγίου στον κ. Δημήτρη Μουλαρά, στον κ. Στάθη Κούσουλα, από το Αίγιο στον κ. Βασίλη Πετρόπουλο. Ευχετήρια μηνύματα έστειλαν η βουλευτής Ν.Δ κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου καθώς και η Περιφερειακή Συμβούλος κ. Μαρία Μπίλια»

Όλη η επικαιρότητα