Ηλεία

Η συγκινητική φωτογραφία για τον αδικοχαμένο Βασίλη Μαρτζάκλη

marrttz1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής για τον θάνατο του 35χρονου συναδέλφου τους Βασίλη Μαρτζάκλη.


«Για ακόμη μια φορά βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση, να εκφράσουμε τη βαθιά μας οδύνη και θλίψη, για τον τραγικό χαμό ενός ακόμη συνάδελφου μας, ο οποίος, το βράδυ της Κυριακής, και ενώ επέστρεφε σπίτι του, εκτός υπηρεσίας, διαπίστωσε, πως λίγα μόλις μέτρα πιο κάτω σε γειτονικό του σπίτι, γινόταν διάρρηξη. Στην προσπάθεια του να πλησιάσει στο συμβάν, δέχτηκε μαχαιριές στο στήθος από τον διαρρήκτη, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. 

Ο 35χρονος αστυνομικός υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου και ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών. Στον ελεύθερο του χρόνο, ασχολείτο με το ποδόσφαιρο και πιο συγκεκριμένα με την ακαδημία ποδοσφαίρου Δάφνης Ανδραβίδας, μαθαίνοντας σε μικρά παιδάκια τα μυστικά του αθλήματος. 

Από το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου συναδέλφου μας, στους γονείς του, όπως επίσης στους γνωστούς και φίλους του.

Καλό ταξίδι Βασίλη!!»

Όλη η επικαιρότητα