Οι συμμετοχές της ΑΟΛΑΠ στο 36ο AUTOVISION Ράλλυ Φθιώτιδος

Η Α.Λ.Α. Λαμίας την Κυριακή 16 Ιουνίου διοργανώνει τον διπλό αγώνα, 9ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου και 36ο AUTOVISION Ράλλυ Φθιώτιδος, στα βουνά της Φθιώτιδας.

Το 36ο AUTOVISION Ράλλυ Φθιώτιδος είναι για το 55ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος και θα έχει 31 συμμετέχοντες που θα ανέβουν την ράμπα της εκκίνησης στην Πλατεία Ελευθερίας το Σάββατο 15 Ιουνίου και που θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις φημισμένες «Ακροπολικές» Ειδικές Διαδρομές.

Στον αγώνα έχουμε πλούσια ηλειακή παρουσία από την ΑΟΛΑΠ, αφού θα συμμετάσχουν οι περσινοί πρωταθλητές Ιωάννης Μπαντούνας – Κωνσταντίνος Σούκουλης (Mitsubishi Lancer EVO V / VI), αλλά και οι Στέλιος Λαϊνόπουλος – Αναστάσιος Παπαδόπουλος με Subaru Impreza 555, Κωνσταντίνος Τζέμος – Ηλίας Παναγιωτούνης Mitsubishi με EVO VIII, Δημήτριος Τσαπέκης – Νίκος Πετρόπουλος με Subaru Impreza WRX STI και Παναγιώτης Κόκκινος – Στυλιανός Κόκκινος με Toyota starlet 1100.

To παρών θα δώσει και το Δ.Σ. της ΑΟΛΑΠ με επικεφαλή τον πρόεδρο Μιχάλη Αποστολόπουλο.

 

 

Μπαντούνας Γιάννης – Σούκουλης Κωνσταντίνος Mitsubishi Lancer EVO VI

«Ο αγώνας είναι πολύ όμορφος από πλευράς ειδικών διαδρομών. Είναι γνωστές σε εμάς από την περσινή μας επίσκεψη και βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αυτό θα μας βοηθήσει να κινηθούμε ταχύτητα. Οι συμμετοχές είναι πολύ καλές και αναμένουμε συναγωνισμό και ωραίες μάχες. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι καιρικές συνθήκες διότι όπως φαίνεται περιμένουμε καύσωνα και η σωστή προετοιμασία είναι απαραίτητη. Εύχομαι καλό αγώνα σε όλα τα πληρώματα».

 

Λαϊνόπουλος Στέλιος – Παπαδόπουλος Αναστάσιος Subaru Impreza 555

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω μετά από αρκετά χρόνια στο Φθιώτιδος. Δεν έχουμε γνώση των Ειδικών εκτός ίσως από το κομμάτι της Γραμμένης όπως λεγόταν παλιά. Η πρώτη επαφή μας με τις Ειδικές θα γίνει τη Παρασκευή οπότε δεν γνωρίζω ακόμα τι προοπτικές και απαιτήσεις μπορούμε να έχουμε για τον αγώνα.»

 

 

 

Τζέμος Κωνσταντίνος – Παναγιωτούνης Ηλίας Mitsubishi EVO VIII

«Ελπίζουμε μετά την ενός χρόνου αποχής μας από τους αγώνες να έχουμε έναν πολύ όμορφο αγώνα. Οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις δεν μας αφήνουν να λάβουμε μέρος σε περισσότερους αγώνες εμείς όμως έχουμε έρθει με σκοπό να διασκεδάσουμε και να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Εύχομαι καλό αγώνα σε όλα τα πληρώματα».

 

Τσαπέκης Δημήτριος – Πετρόπουλος Νίκος Subaru Impreza WRX STI

«Με μεγάλη μου χαρά θα παραβρεθώ στο 60ο Ράλλυ Φθιώτιδος, για να αγωνιστώ στις γνωστές Ακροπολικές Διαδρομές της περιοχής. Έρχομαι για να αποκτήσω την εμπειρία των διαδρομών και με στόχο την διασκέδαση. Ο συνοδηγός μου θα είναι ο Πετρόπουλος Νίκος και είναι μεγάλη χαρά και τιμή και τον ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια του. Καλό αγώνα σε όλα τα πληρώματα και εύχομαι στην Λέσχη έναν επιτυχημένο αγώνα».