Lifestyle

Η συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη με τη Nia Vardalos (VIDEO)

imagehandler_1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής, το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά το ταξίδι της στην Αμερική με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τις εμπειρίες που έζησε και αποκάλυψε τον λόγο που ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, ο λόγος που επισκέφθηκε μαζί με τον συνεργάτη της την Αμερική, ήταν για να συναντήσουν με την κάμερα της εκπομπής, τη Nia Vardalos, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 2».

«Δε σας σκέφτηκα καθόλου! Να πω την αλήθειαα! Πέρασα τόσο ωραία με τον Θοδωρή μου. Τον χαιρόμουν μόνη μου! Δεν τον μοιραζόμουν με κανέναν. Ήταν καταπληκτικός και μου θύμιζε αυτά που ξεχνούσα», είπε η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής.

Kαι πρόσθεσε: «Άξιζε τον κόπο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θοδωρή. Για δουλειά πήγαμε, αλλά ο Θοδωρής μου έλεγε να μην τη λέω δουλειά! Θοδωρή μου, χίλια ευχαριστώ. Με πήγε παντού!», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, αποκάλυψε το απρόοπτο που συνέβη στη συνάντησή τους με τη Nia Vardalos.

«Πριν φύγουμε από την Ελλάδα είχαμε εξηγήσει τα διαδικαστικά…Είχαμε ζητήσει μήπως την έχουμε μόνη της-χωρίς τον συμπρωταγωνιστή της. Λίγο πριν φτάσουμε εκεί, μας ειδοποιούν ότι η Nia πρέπει να ‘ναι “ζευγαρωμένη” με τον John Corbett. Λέμε οκ δεν πειράζει!… Φτάνουμε εκεί και μας λένε “ποιος από τους δύο θα μπει μέσα;” και η Ελένη με ρωτούσε “Γιατί; Γιατί;”», τόνισε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Tελικά η Ελένη Μενεγάκη, κάθισε στη θέση του John Corbett.

Τελικά, ο σκηνοθέτης τους πρότεινε να κάνουν ξεχωριστά συνέντευξη με την Nia Vardalos και στην καρέκλα του συμπρωταγωνιστή της να κάτσει η Ελένη Μενεγάκη.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα