Προγνωστικά

Η συνήθεια του 1.98 στα μεταξύ τους παιχνίδια

Ακούστε το άρθρο

Έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον ο ισπανικός εμφύλιος για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

Για την Βιγιαρεάλ το Γιουρόπα Λιγκ φαντάζει πολυτέλεια αυτήν την στιγμή, ωστόσο το ίδιο ίσχυε και στην φάση των 16, όταν και πέτυχε δύο νίκες επί της Ζενίτ. Αυτό αποδεικνύει πως παίρνει στα σοβαρά την διοργάνωση και πλέον είναι και θέμα γοήτρου το να αποκλείσει την Βαλένθια.

Οι «νυχτερίδες» έχουν παρουσιάσει θεαματική βελτίωση εντός 2019 και από εκεί που είχαν γεννηθεί φόβοι για καταστροφική σεζόν, πλέον διεκδικεί ακόμα και την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται βέβαια από εκτός έδρας ήττα με 0-2 από την Ράγιο Βαγιεκάνο, αποτέλεσμα που διέκοψε αήττητο σερί 17 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις! Έχει αποκτήσει την κατάλληλη ψυχολογία ώστε να έχει φιλοδοξίες κατάκτησης του Γιουρόπα Λιγκ για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Θα γίνουν λίγες αλλαγές απόψε στην ενδεκάδα και το κύριο μέλημα θα είναι ένα αποτέλεσμα που θα της δώσει έστω και μικρό προβάδισμα για την ρεβάνς στο Μεστάγια.

Οι γηπεδούχοι έχουν μπροστά τους σημαντικό εκτός έδρας αγώνα με την Χιρόνα για το πρωτάθλημα αλλά δεν θα αδιαφορήσουν. Στο αντίστοιχο παιχνίδι πρωταθλήματος στις 23 Σεπτεμβρίου, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ, ενώ ως γηπεδούχος η Βαλένθια επιβλήθηκε 3-0 στο πρωτάθλημα.  Το NG κυριαρχεί μάλιστα στην πρόσφατη παράδοσή τους και έχει επιβεβαιωθεί στις 8 από τις 9 πρόσφατες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Και κάλλιστα μπορεί να εμφανιστεί και απόψε αφού συνήθως οι ρεβάνς είναι αυτές που ανοίγουν σε ρυθμό και σκορ.

Διαβάστε τα σημερινά προγνωστικά του Λάμπρου Λυριτζή στο Foxbet.gr

Όλη η επικαιρότητα