Ελλάδα

Η τελευταία ανάρτηση της 35χρονης αστροφυσικού στο Facebook

Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή το βράδυ από την παραλία Σεϋχέλλες της Ικαρίας – Εξαφανίστηκε τη Δευτέρα το πρωί – Την Τετάρτη βρέθηκε σε χαράδρα το πτώμα της

Τραγικός ήταν ο επίλογος που γράφτηκε στην υπόθεση της 35χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ, η σορός της οποίας βρέθηκε σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων, στη θέση Κεραμέ Αγίου Κηρύκου, περίπου ενάμισι χιλιόμετρο από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον σύντροφό της. Οι αρχές ερευνούν όλα όσα προηγήθηκαν πριν από το θρίλερ, με τις τελευταίες στιγμές της άτυχης γυναίκας να αποκτούν μεγάλη σημασία.

Λίγες ώρες προτού χάσει τη ζωή της η Νάταλι ανάρτησε, την Κυριακή στις 21:05, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία από την παραλία Σεϋχέλλες της Ικαρίας, με την λεζάντα «υπέροχο μέρος για κολύμπι και αναρρίχηση, θα ήθελα να ξαναέρθω»…

Η ανάρτηση μαρτυρούσε την αδυναμία της στην αναρρίχηση, το περάτημα και την εξερεύνηση.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πίσω από την εξαφάνιση και τον θάνατο της 35χρονης αστροφυσικού βρίσκεται ο 38χρονος σύντροφος της. Μάλιστα και τις δύο αυτές ημέρες από την εξέταση που του έκαναν διαπίστωσαν πως δεν έπεσε σε καμία αντίφαση ενώ όπως λένε δεν εκδήλωσε κάποια περίεργη συμπεριφορά. Άλλωστε δεν υπάρχει καμία μαρτυρία που να δείχνει ότι κάτι συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες και το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής ενώ σε ο,τι αφορά στις σταγόνες αίματος όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ρινορραγία από φυσικά αίτια.

Υπενθυμίζεται ότι το θρίλερ ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν ο 38χρονος Κύπριος σύντροφος της αστροφυσικού παρουσιάστηκε στο Α.Τ. Αγίου Κυρήκου και δήλωσε την εξαφάνιση της. Όπως είπε, είχαν έρθει στις 3 Αυγούστου στην Ικαρία όπου έμεναν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και θα αναχωρούσαν το βράδυ της Δευτέρας για την Κύπρο μέσω Αθηνών.

Όλη η επικαιρότητα