Lifestyle

Η Τόνια Σωτηροπούλου για τον Κωστή Μαραβέγια: ”Την πρώτη φορά που βγήκαμε οι δυο μας κάτι άλλαξε”

Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή της Έλενης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιος μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Κωστή Μαραβέγια που μετρά κάτι περισσότερο από έναν χρόνο. Η ηθοποιός και ο τραγουδοποιός ήδη έχουν προχωρήσει στο επόμενο βήμα στην σχέση τους συγκατοικώντας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του φθινοπώρου, στην όμορφη γειτονιά του Μετς.

«Το πολύ όμορφο που έχει συμβεί με τον Κωστή από τη στιγμή που η ζωή μας έφερε σε κοινό δρόμο, είναι ότι την περίοδο που αυτός δουλεύει, εγώ δεν δουλεύω τόσο και όταν εγώ δουλεύω, ο Κωστής κάνει το off του. Οπότε έχουμε ήδη κάνει πολλά ταξίδια μαζί και θα συνεχίσουμε. Αυτό είναι το πλάνο μας. Εγώ για την επόμενη χρονιά, εκτός από τα επαγγελματικά μου σχέδια που εύχομαι να πάνε καλά, αυτό που εύχομαι κυρίως είναι όσοι αγαπώ να έχουν υγεία. Το λέω πολύ ειλικρινά γιατί φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά και σε προσωπικό επίπεδο με θέμα υγείας, αλλά και γενικότερα», ανέφερε η Τόνια Σωτηροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη.

Όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε για τα ψεγάδια που πιθανώς έχει ο σύντροφός της σαν άνθρωπος η Τόνια Σωτηροπούλου απάντησε:«Θεωρώ ότι τα σκοτεινά στοιχεία που είχε ο Κωστής στη ζωή του, τα έχει δουλέψει, τα έχει παλέψει και μέσα από όλο αυτό έχει δημιουργήσει κάτι πάρα πολύ όμορφο. Είναι πραγματικά έτσι όπως φαίνεται. Είναι ένας πάρα πολύ θετικός άνθρωπος και είναι πολύ μεγάλη ευλογία να τον έχει κάποιος στη ζωή του, είτε είναι φίλος, είτε είναι σύντροφος, είτε είναι ο μπαμπάς του, η μαμά του, είναι ένα φανταστικό πλάσμα. Είναι πολύ σπάνιος. Και δεν το λέω επειδή είναι σύντροφος μου. Είναι πάντα όλα χαρά και όλα θα τα αντιμετωπίσουμε και όλα εντάξει. Είναι πολύ αισιόδοξος, είναι ένα σπουδαίο ταλέντο».

Όσο για το αν ήξερε από την πρώτη στιγμή που τον είδε ότι θα είναι μαζί, η ίδια απάντησε:  «Όταν τον πρωτοείδα δεν το ήξερα ότι θα είμαστε μαζί, αλλά στην πορεία, την πρώτη φορά που βγήκαμε οι δυο μας, το οποίο ήταν σε φιλικό επίπεδο, κάτι άλλαξε».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Πηγή: LADYLIKE 

Όλη η επικαιρότητα