Lifestyle

Η Τραϊάνα Ανανία είναι ερωτευμένη: Αυτός είναι ο 20χρονος σύντροφός της

Ακούστε το άρθρο

Ποιος είπε ότι η Τραϊάνα Ανανία είναι ελεύθερη; Όχι μόνο η τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει σχέση, αλλά είναι και τρελά ερωτευμένη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, ο σύντροφός της ονομάζεται Γιώργος Γκροπάι, είναι πρωταθλητής kickboxing και μόλις 20 ετών.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου, οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγες εβδομάδες, αλλά βιώνουν τον έρωτά τους εξ αποστάσεως, αφού εκείνος ζει και προπονείται στον Βόλο. Για αυτόν τον λόγο η ηθοποιός και τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, έχοντας εκμηδενίσει τις αποστάσεις προκειμένου να συναντά τον αγαπημένο της.

Το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε μάλιστα μία ακόμη επιτυχία του Γιώργου Γκροπάιστο άθλημά του, καθώς προκρίθηκε σε κορυφαίους αγώνες kick boxing που θα πραγματοποιηθούν στην Γαλλία. Ο νεαρός αθλητής ζήτησε, μάλιστα, από την Τραϊάνα Ανανία να τον ακολουθήσει στο Παρίσι και να βρεθεί στο πλευρό του στη συγκεκριμένη διοργάνωση, κάτι που εκείνη δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

Δες φωτογραφίες του 20χρονου νεαρού:

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα