Lifestyle

Η Τζένη Μελιτά μίλησε με ειλικρίνεια για την πιο αδύνατη σιλουέτα της -2 χρόνια πριν

Ακούστε το άρθρο

Πόσες φορές δεν έχεις σκρολάρει στο Instagram για να εντυπωσιαστείς από τις καλλίγραμμες σιλουέτες των διαφόρων influencers και να απογοητευτείς που το είδωλό σου στον καθρέφτη δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνες, όση δίαιτα και να κάνεις; Η Τζένη Μελιτά έβαλε ένα τέλος σε όλη αυτήν την παράνοια, μιλώντας ειλικρινά για το τι πραγματικά συνέβαινε όταν ήταν στα πιο αδύνατά της.

«Πολλά κορίτσια, μου έστειλαν για να με ρωτήσουν πώς τα είχα καταφέρει να δείχνω τόσο skinny και τι διατροφή ακολουθούσα. Πρέπει να σας πω, λοιπόν, ότι δεν είχα «καταφέρει« απολύτως τίποτα, παρά μόνο να λιμοκτονώ, να τρώω μισό κράκερ και να νιώθω τύψεις, να μην έχω ενέργεια για να κάνω τα απαραίτητα μέσα στην ημέρα και το μόνο που σκεφτόμουν όλη την εβδομάδα ήταν πότε θα έρθει η cheat day για να φάω ένα κομματάκι σοκολάτα», έγραψε στο Insta Story της. «Μην ψαρώνετε. Η ζωή δεν πρέπει να είναι μια συνεχής στέρηση. Πρέπει να τη ζούμε στο έπακρο. Με όλα όσα μάς αρέσουν. Με αγάπη, η cool Τζένη του 2019».

Με άλλα λόγια καλό είναι να προσέχουμε τη διατροφή μας και να επιλέγουμε όσο περισσότερο μπορούμε υγιεινές τροφές, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μειώνουμε υπερβολικά της ποσότητες που καταναλώνουμε, να απαρνούμαστε κάθε φαγητό που λαχταράμε και να νιώθουμε τύψεις για κάθε παρασπονδία μας. Well said, Τζένη!

via

Όλη η επικαιρότητα