Lifestyle

Η Τζένιφερ Άνιστον καταρρέει στο τρέιλερ της νέας τηλεοπτικής σειράς που περιμένει όλη η Αμερική

Ακούστε το άρθρο

Η Apple φτιάχνει κανάλι, όβερ. Όλη η Αμερική περιμένει με ενθουσιασμό το νέο επιχειρηματικό άνοιγμα του αγαπημένου της παιδιού, της εταιρίας που άλλαξε για πάντα τις τηλεπικοινωνίες και τον τρόπο κατά τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την σχέση μας με το τηλέφωνο, τον υπολογιστή και το τάμπλετ που κουβαλάμε στη τσάντα μας.

Το όνομα του ολόφρεσκου καναλιού θα είναι Apple TV+ και το λανσάρισμα του αναμένεται αυτό το φθινόπωρο με ένα πλούσιο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει πολυαναμενόμενες σειρές, μεγάλα ονόματα και μία σταρ, η οποία έχει πολλά χρόνια να συμμετάσχει σε σταθερή βάση σε ένα σόου της μικρής οθόνης.

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι η νευρώδης, αγχωτική, φιλόδοξη, αχόρταγη και αδίστακτη σούπερ σταρ δημοσιογράφος Alex Levy, στην ολοκαίνουργια σειρά The Morning Show. Το στόρυ πάει ως εξής: H Levy παρουσιάζει για πάρα πολλά χρόνια την πρωινή, ενημερωτική εκπομπή The Morning Show,ούσα μία από τις πιο αγαπημένες και διάσημες τηλεοπτικές προσωπικότητες της Αμερικής. Όταν ο επί χρόνια συνεργάτης της, Μitch Kessler, μπλέκεται σε σκάνδαλο σεξουαλκής παρενόχλησης, η Levy κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει πίσω τον έλεγχο της επιτυχίας της, της καριέρας της και της κοινωνικής αποδοχής της. Μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται στη ζωή της η Bradley Jackson (Reese Witherspoon) η οποία φιλοδοξεί να της πάρει τη θέση.

Μία Άνιστον πολύ διαφορετική από αυτό που έχουμε συνηθίσει, σε έναν ρόλο πιο βαρύ, πιο εσωτερικό που επιχειρεί να δώσει μία άλλη διάσταση στις υποκριτικές της ικανότητες. Το The Morning Show ξεφεύγει από τη συνηθισμένη μανιέρα της τυπικής αμερικάνικης κωμωδίας καταστάσεων στην οποία έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει την ηθοποιό,βάζοντας στον κεντρικό άξονα της πλοκής του μία γυναίκα στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, αντιμέτωπη με την πιθανότητα να δει την επαγγελματική της πορεία να διαλύεται, έντρομη μπροστά στην ιδέα ότι μία νεότερη γυναίκα έχει εμφανιστεί από το πουθενά για να την αντικαταστήσει.

Σε μία νέα ρότα η Τζεν επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην τηλεόραση και η Αμερική αδημονεί να την απολαύσει.

Δες το τρέιλερ της τηλεοπτικής σειράς που μόλις κυκλοφόρησε. 

via

Όλη η επικαιρότητα