Lifestyle

Η Τζόυς Ευείδη είναι επτά χρόνια μόνη

Ακούστε το άρθρο

«Όταν είμαι επαγγελματικά τέλεια ποιος τα χέ… τα προσωπικά. Είμαι γύρω στα 7 χρόνια μόνη μου, έχω χάσει το λογαριασμό», αποκάλυψε η ηθοποιός

Η Τζόυς Ευείδη χειμαρρώδης όπως πάντα σε τηλεοπτική της συνέντευξη αναφέρθηκε στο «Καφέ της Χαράς», το πόσο πολύ την έχουν βοηθήσει ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά και αποκάλυψε πως έχει τύχει συνάδελφοι της να έχουν παίξει μπουνιές στα καμαρίνια μιας παράστασης και το αποτέλεσμα στη σκηνή παρόλα αυτά να είναι τέλειο. Αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή είπε πως εδώ και επτά χρόνια δεν έχει κάνει σχέση.

«Στο «Καφέ της Χαράς» είμαι η Δήμαρχος του Κολοκοτρωνιτσίου και ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνω. Στον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά χρωστάω το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μου. Το «Καφέ της Χαράς» και οι επαναλήψεις του ήταν αυτό που με συντήρησε όλα αυτά τα χρόνια και με βοήθησε να δουλεύω στο θέατρο. Στις διανομές στα θέατρα με ήθελαν γιατί με τις επαναλήψεις του Καφέ ήταν σαν να κάνω τηλεόραση.

Το «Καφέ της Χαράς» είναι ένα ομαδικό σπορ, είμαστε όλοι συγκροτημένοι και επαγγελματίες, δεν μπορώ αυτά τα «αγαπημένοι», ξερνάω. Ξερνάω με τα “καλά καμαρίνια”. Ξέρω παραστάσεις που έχουν παίξει μπουνιές και το αποτέλεσμα επί σκηνής ήταν τέλειο. Φυσικά και έχω μαλώσει, δουλεύω πάρα πολλά χρόνια για να μην μου τύχει. Είμαι πάρα πολύ σκύλα, μπορεί να μη μου φαίνεται, στο θέατρο με λένε «Φράου». Δεν μου αρέσει καθόλου να γελάνε, δεν μου αρέσει ο χαβαλές, δεν μου αρέσει να έρχονται αδιάβαστοι.

Ο σκηνοθέτης έβαλε το χεράκι του για να κάνω μπότοξ στα τελευταία γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς». Δεν ήθελα ποτέ να κάνω την ωραία, είναι θέμα καλαισθησίας του πλάνου. Δεν μου άρεσε ποτέ ο εαυτός μου, τον σιχαίνομαι. Είμαι βαθιά συμπλεγματικός άνθρωπος, δεν μπορώ τον εαυτό μου, τη φωνή μου, το πώς παίζω.

Όταν είμαι επαγγελματικά τέλεια ποιος τα χέ… τα προσωπικά. Είμαι γύρω στα 7 χρόνια μόνη μου, έχω χάσει το λογαριασμό», είπε η Τζόυς Ευείδη.

Όλη η επικαιρότητα