Lifestyle WEB tv

Η Βάνα Μπάρμπα μιλά πρώτη φορά για την απώλεια της αδερφής της (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

“Προσπαθώ να χαμογελάω αλλά εύκολο δεν είναι. Δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου”.

Δύσκολη περίοδος για τη Βάνα Μπάρμπα, καθώς πριν από λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή η πολυαγαπημένη της αδερφή. Η ηθοποιός, μίλησε στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη, με τη θλίψη της να μην μπορεί να κρυφτεί.

«Προσπαθώ να χαμογελάω αλλά εύκολο δεν είναι. Δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Καμιά φορά οι άνθρωποι είμαστε αδύναμοι, δεν είμαι η Βάνα το αντράκι. Κάθε οικογένεια που έχει περάσει αυτή την αρρώστια, πιστεύω ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Αυτή η ασθένεια είναι πλέον μια μάστιγα. Νομίζω ότι όλοι περνάμε δύσκολα, απλά εγώ δεν μπορώ πια να βοηθήσω, γιατί εγώ η ίδια έχω πια ανάγκη υποστήριξης. Έχω αποφασίσει να μη δουλέψω, να μην κάνω τίποτα από τα σχέδια που είχα και θα είμαι μαζί με τη Φαίδρα που είναι στη Γ΄Λυκείου και προετοιμάζεται για Πανεπιστήμιο. Δεν θα άντεχα αν έφευγε αυτή τη χρονιά για σπουδές. Πιστεύω θα ένιωθα τελείως έρημη. Οπότε θέλω τον χρόνο μου για κάποια πράγματα. Δεν θα ξαναγυρίσω στα σίριαλ, είναι επιλογή μου, δεν ξαναγυρίζω στην τηλεόραση. Δεν θέλω, δεν νιώθω την ανάγκη εσωτερικά», κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.

«Πολύτιμη και αγαπημένη αδερφή… με άφησες μόνη… πια πήγες κοντά στο θεό…. όμως σε παρακαλώ… μην μου στερήσεις την αγάπη σου… ας έρχεσαι έστω και στα όνειρα μου… λίγο πιο συχνά… άλλωστε κανένας θάνατος δεν μπορεί να χωρίσει την αγάπη… γιατί είναι παντοτινή και έτσι θα είμαστε πάντα μαζί το ξέρω. Επάνω είναι πολλοί φίλοι μας άλλωστε και σε περιμένουν εκεί… στων αγγέλων τα μπουζούκια», είχε γράψει η Βάνα Μπάρμπα για την απώλεια της αδερφής της.

https://www.youtube.com/watch?v=V1vxhCGsIT0

newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα