Ελλάδα

Η Vodafone στηρίζει την Ελληνική Οικογένεια, για ακόμη μια χρονιά!

Ακούστε το άρθρο

Η Vodafone θέτει στο επίκεντρο τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας και συνεχίζει να την στηρίζει μέσα από τα προγράμματα και τις δράσεις της. Φέτος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας, η Vodafone θα βοηθήσει στη δημιουργία νέων οικογενειών, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό HOPEgenesis, που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και ασχολείται με το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Μέσα από την σελίδα www.vodafonefamilyday.gr, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να μοιραστούν τι σημαίνει οικογένεια, μέσα από μια αγαπημένη οικογενειακή στιγμή ή ανάμνηση. Η συμμετοχή αυτή συμβάλλει παράλληλα στην ευαισθητοποίηση σχετικά με το έργο της HOPEgenesis για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, μέσα από την παροχή ολοκληρωμένης ιατρικής περίθαλψης και υποστήριξης για τη δημιουργία οικογένειας σε γυναίκες που ζουν σε 70 ηπειρωτικά χωριά της Ελλάδας, από τη στιγμή που μένουν έγκυες, έως τη μέρα του τοκετού τους.

Παράλληλα, όσοι βρεθούν στη Μαρίνα Φλοίσβου στις 12 και 13 Μαΐου, μπορούν να συμμετέχουν στο 2ήμερο event της Vodafone για τον εορτασμό της Ημέρας της Οικογένειας και να μοιραστούν τι σημαίνει οικογένεια για εκείνους, αλλά και να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες γεμάτες εκπλήξεις και δώρα. Εκεί θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να ενισχύσουν την προσπάθεια της HOPEgenesis για τη δημιουργία οικογένειας, στηρίζοντας συνανθρώπους μας που ζουν σε απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδας.

https://youtu.be/DQQRGUC8oJg?t=2

Όλη η επικαιρότητα