Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ 2018 ΣΤΙΣ 15/12 ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ – Το ποδόσφαιρο που «αντιστέκεται» και το μπάσκετ που «ανθίζει»

H Βραδιά των Άσσων 2018, η κορυφαία διοργάνωση επιβράβευσης της προσπάθειας και των επιτυχιών στον ηλειακό Αθλητισμό, θα είναι και πάλι κοντά μας το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στον Πολυχώρο πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δ. Ήλιδας.

Σε μια ξεχωριστή και υπέρλαμπρη βραδιά που θα τιμηθούν το ήθος, η αγωνιστικότητα και η επίτευξη στόχων από πρόσωπα και Συλλόγους, που κατάφεραν να διακριθούν τη χρονιά που μας πέρασε.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ισχυρή θα είναι η παρουσία ποδοσφαίρου και μπάσκετ στην Βραδιά των Άσσων.

Βραβεύονται ο πρωταθλητής της Γ’ Εθνικής και κυπελλούχος Ηλείας Αστέρας Αμαλιάδας, ο Πανηλειακός και ο ΠΑΟ Βάρδας για την πολύ καλή παρουσία που είχαν και έχουν στο πρωτάθλημα, η πρωταθλήτρια Ηλείας Νίκη Τραγανού (φωτο) για την άνοδο στην Γ’ Εθνική καθώς και η γυναικεία ομάδα του συλλόγου ως η μοναδική πλέον εκπρόσωπος στο γυναικείο ποδόσφαιρο, τα αδέλφια Κολοτούροι για την αφοσίωση τους στην ομάδα τους, ο περσινός πρώτος σκόρερ της Α1 κατηγορίας, Πάρης Κωνσταντόπουλος του Ξενοφώντα Κρεστένων, ο πρωταθλητής της Α2, Αίας Γαστούνης, το παιδικό του Πανηλειακού που στέφθηκε πρωταθλητής και ο επί χρόνια παράγοντας της Προοδευτικής Μανολάδας, Σάκης Πέρδικας για την προσφορά του στο σωματείο και το άθλημα.

Όσον αφορά την πορτοκαλί θεά, θα τιμηθεί ασφαλώς ο Κόροιβος για την αξιόλογη παρουσία του τα τελευταία χρόνια σε υψηλό επίπεδο, η ΑΕ Λεχαινών για την άνοδό της στην Α1 ΕΣΚΑΗ, το ΣΕΦ Ανδραβίδας για την άνοδο στην Α2 ΕΚΣΚΑΗ και ο Ίφιτος Πύργου για τις δύο διαδοχικές αήττητες ανόδους και το σερί 38 νικηφόρων αγώνων.

Η μεγάλη Ψηφοφορία – Ψηφίστε και επιλέξτε τους κορυφαίους του Ηλειακού Ποδοσφαίρου: