Η Βραδιά των Άσσων: Ο στίβος και η ενόργανη γυμναστική ξανά στις επάλξεις!

Στην τελική ευθεία έχει μπει η Βραδιά των Άσσων 2019 καθώς σε μόλις 4 μέρες από σήμερα, το Πάρκο Ξυστρή θα γεμίσει από χαμόγελα, περηφάνια και… επιτυχίες!

 

Την μερίδα του λέοντος για μια ακόμα φορά στις βραβεύσεις θα έχει ο στίβος! Ο στίβος της Ηλείας που αντιστέκεται, μάχεται παρά τις αντίξοες – πολλές φορές – συνθήκες και καταφέρνει να διακρίνεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Το ερχόμενο Σάββατο, θα βραβευτεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή, 2η Πανελληνιονίκης στα 3000μ. με φυσικά εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ της Πάτρας και ο Νίκος Καψής που αναδείχτηκε δεύτερος στο Πανελλήνιο Κλειστού στο Μήκος.

Θα βραβευτεί ο Απόλλων Πύργου ως το κορυφαίο ηλειακό σωματείο, 35ο στην Ελλάδα και 3ο στην Πελοπόννησο, οι Αλέξης Αργυρόπουλος και Μαργαρίτα Τσουκαλά, 1οι σε Άλμα εις Μήκος και Ακόντιο αντίστοιχα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου εφήβων – νεανίδων και ο Ηλίας Κελεσίδης, 3ος στην ίδια διοργάνωση.

Θα βραβευτούν ακόμα η Γεωργία Δεσπολλάρη, 2η στα 800 μ. ο Αλέξανδρος Καστανάς, 2ος στο Δέκαθλο και η Ζωή Τραγουστή, 3η στα 100 μ., όλοι τους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παίδων – κορασίδων.

Το «παρών» θα δώσει και ο Επαμεινώνδας Γεωργακόπουλος που αναδείχθηκε πρώτος στη Διεθνή συνάντηση Ελλάδας – Κύπρου στο Δέκαθλο ενώ το βραβείο τους θα λάβουν και οι Ελπίδα Θεοχαροπούλου (1η στο Πένταθλο), Δημήτρης Τσαμπάς (1ος στο Έξαθλο) και Λάμπρος Κουτσαβίτης (3ος σε μήκος και τριπλούν) που έλαβαν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παμπαίδων / παγκορασίδων.

Παράλληλα, η Βραδιά των Άσσων θα έχει την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει ένα παιδί από την Ηλεία που διακρίνεται τα τελευταία χρόνια στην ενόργανη γυμναστική στο κορυφαίο επίπεδο. Ο λόγος για τον Νίκο Κρανίτη από το Λέπρεο της Φιγαλείας που μέσα στο 2019 πρόλαβε να αποτελέσει μέλος της εθνικής ομάδας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Πολωνία ενώ αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδος το 2019 στο έδαφος και στο άλμα και τρίτος στους κρίκους  και στο σύνθετο ατομικό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.