Γυναίκα

Είχα έναν οργασμό κάθε μέρα επί ένα μήνα και να τι άλλαξε στην ερωτική μου ζωή

Ακούστε το άρθρο

Όταν η κουβέντα πάει στα wellness trends, και σε όλα αυτά τα tips φαντάζομαι τον εαυτό μου σε ένα εργαστήριο, σαν ποντίκι που του έχουν κάνει το πείραμα και του έχουν ακρωτηριάσει κάποιο μέλος. Έχω πάει σε βελονιστές που μου έχουν μπήξει βελόνες στο μέτωπο, έχω επιτρέψει σε ένα «strawberry lipo» -λέιζερ το οποίο εισχωρεί 13 χιλιοστά με σκοπό να λιώσει το λίπος και τόσα αλλα.  Κάπως ξεκίνησα να ψάχνω τον πιο εύκολο, ευχάριστο και υγιή –για να μην πω και δωρεάν-  τρόπο να με κάνω χαρούμενη.

Ας μιλήσουμε με ντοκουμέντα. Ένας οργασμός, εννοείται πως είναι εκρηκτικός, πώς να το πω, είναι μια στιγμή ευδαιμονίας όταν όλοι οι σεξουαλικοί πλανήτες ευθυγραμίζονται και ο κόλπος σου δέχεται μεγάλα κύματα ευχαρίστησης. Αλλά εδώ μιλάμε για κάτι πού παραπάνω. Οι οργασμοί δυναμιτίζουν ορμόνες συμπεριλαμβανομένων της οξυτοκίνης, της τεστοστερόνης και οιστρογόνων. Σύμφωνα με τη γνωστή  δόκτωρ Rachel Carlton Abrams ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις τις ορμόνες σου σε ισορροπία, να μειώσεις το άγχος, να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου και της σεξουαλικής σου ζωής, είναι ο οργασμός αφού έτσι απελευθερώνεται σεροτονίνη στον εγκέφαλο. Αυτές οι στιγμές άφιλτρης χαράς μπορούν να σε κάνουν πιο ευγενική, να φτάσεις μέχρι τα 99 σου χρόνια τα οποία θα τα γιορτάσεις σβήνοντας μια τούρτα ενώ σκαρφαλώνεις στα Ιμαλάια.

« Οι οργασμοί σου μια μέρα θα σε κάνουν πιο χαρούμενη» λέει ο σύμβουλος Υγείας Dr Draion M. Burch. «Οι οργασμοί σε κάνουν να απελευθερώνεις ντοπαμίνη, η οποία σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχη. Ένας οργασμός τη μέρα, το στρες το κάνει πέρα, το οποίο έχει θετικό αντίκτυπο στο well-being με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, κατεβάζουν τα επίπεδα κορτιζόλης, βοηθάνε στο να ελέγξεις το βάρος σου, αυξάνουν τη γονιμότητα και τόσα άλλα. Όταν έρχεσαι σε οργασμό, η καρδιά σου ανεβάζει παλμούς, πράγμα που κάνει την καρδιά σου πιο δυνατή και μειώνει την αρτηριακή πιέση. Ο καθημερινός οργασμός συνδέεται με τη μακροζωία. Χωρίς να αναφέρουμε το  μεγάλο boost που δίνει στο ανοσοποιητικό .

Το ένα τέταρτο των γυναικών ζει την εμπειρία ενός οργασμού μόνη της, εκτός και αν έχεις έναν σύντροφο με απεριόριστες αντοχές που μπορεί να σου προσφέρει έναν οργασμό την ημέρα, αν όχι, θα χρειαστεί να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Η αυτοϊκανοποίηση δεν είναι προαιρετική, είναι μονόδρομος και φωτισμένος με φωσφοριζέ σήμανση.

Είμαι σύζυγος και μητέρα και τα παιδιών που είναι μικρότερα των πέντε και δουλεύω από το σπίτι. Όλα αυτά που αναφέρω είναι προτεραιότητες, δεν μπορώ να κάνω σε τίποτα πίσω και να πω, «η ώρα  είναι τρεις, δεν πειράζει, πάω στο δωμάτιο μου να κλειδωθώ και να ασχοληθώ με τον δονητή μου. Για να μην αναφέρω το γεγονός ότι δεν έχω καν δονητή. Στα 13 μου ανακάλυψα πως μπορώ να επιτύχω έναν οργασμό ολομόναχη, με το δεξί μου χέρι, αρκεί να έχω δέκα λεπτά στη διάθεση μου.

Αυτή είναι η φάση μου, η πρώτη πρόκληση ήταν να προσπαθήσω να έρθω σε οργασμό με το βράδυ με το που έβαζα τα παιδιά για ύπνο, γύρω στις 8. Δεν είχε σημασία το πόσο κουρασμένη ήμουν, ή αν ήθελα να δω Mr. Robot, εγώ έμεινα πιστή στο πρόγραμμα μου. Το πρώτο μάθημα που πήρα από αυτή την εμπειρία είναι πως ο νούμερο ένα παράγοντας είναι το μυαλό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Εκτός βέβαια είσαι σε μια φάση που οι ορμόνες σου αλλάζουν και παίρνεις κάποια αγωγή, ή θηλάζεις, ή είσαι σε εμμηνόπαυση, ή κάποια αρρώστια. Αν όλα είναι στη θέση τους το σώμα σου θα δημιουργήσει ένα πνευματικό slideshow που θα απαρτίζεται από σεξουαλικές εικόνες το οποίο θα είναι σαν διαδικασία προετοιμασίας και προπόνησης.

Η πρώτη αλλαγή που παρατήρησα μετά από τον οργασμό ήταν η ικανότητά μου να κάνω περισσότερες σέξι σκέψεις βελτιώθηκε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Η πρώτη φαντασίωση που είχα ήταν με τον σύζυγό μου σε ένα γραφείο, (σας αφήνω να συμπληρώσετε τα αποσιωπητικά)  σιγά σιγά άρχισα να το εμπλουτίζω. Πριν το καταλάβω είχα κιόλας δέκα διαφορετικά σενάρια από τα οποία μπορούσα να διαλέξω και να έρθω σε οργασμό.

Έμαθα πως ο εμμηνορροϊκός μου κύκλος συνδέεται με την ένταση ενός οργασμού και πόση ώρα θα μου πάρει να πετύχω κάτι τέτοιο. Αυτή η ευχαρίστηση με έκανε να θέλω να σκαρφαλώσω στους τοίχους, ειδικά μια μέρα πριν την περίοδο. Αυτοί οι οργασμοί κρατάνε περίπου 25 δευτερόλεπτα, αλλά αξίζει τον κόπο. Ο υπέροχος και αθόρυβος οργασμός μου συνέβαινε τις πρώτες τρεις μέρες μετά το τέλος της περιόδου μου και μάλιστα ήταν πολύ πιο εύκολο να τους πετύχω. Η όλη διαδικασία κρατούσε δύο με τρια λεπτά  και ήταν ωραιότατα, δεν παραπονιέμαι.

Τα οφέλη του wellness. Έχε κατά νου ότι γυμνάζομαι, κάνω διαλογισμό και τρώω υγιεινά και αισθάνομαι ότι πρέπει να δώσω ένα credit, τον μήνα των οργασμών δεν είχα ούτε μια κολπική κράμπα κατά τη διάρκεια της περιόδου και βελτιώθηκε και η ποιότητα του ύπνου. Όσο στρες και αν είχα, μπορούσα να διαχειριστώ τον θυμό μου και να τον διοχετεύσω στο μοναχικό θυμωμένο σεξ και πρέπει να παραδεχτώ πως ήταν τέλειο.

Τι συνέβαινε όμως με τον σύζυγο μου; Έλειπε; Όχι! Σε καμία των περιπτώσεων στην πραγματικότητα του έστελνα μήνυμα με το που τελείωνα τη διαδικασία, πολλές φορές περνούσα από το γραφείο του κάτι Τρίτες μετά τις δώδεκα, όταν εκείνος δούλευε ως αργά. Επωφελούνταν από την όλη διαδικασία 100%.

Ωστόσο, στην αρχή φοβόμουν να το πω στον άντρα μου ότι αυτοϊκανοποιούμουν μια φορά την ημέρα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να αναρωτηθεί γιατί έχω ανάγκη κάτι τέτοιο τη στιγμή που κάνουμε σεξ. Αλλά αυτό που ανακάλυψα πως έχοντας ήδη έναν οργασμό μόνη μου ήμουν πιο έτοιμη να βιώσω έναν μαζί του.

Είδα πως δεν χρειαζόμουν πια τόσα πολλά foreplay γιατί είχα περιποιηθεί μόνη μου τον εαυτό μου και ήμουν ήδη ζεστή. Απλά ήθελα την κυρίως πράξη. Ο σύζυγος μου ποτέ δεν έχει παραπονεθεί για τα προκαταρκτικά, αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι ήταν τόσο χαρούμενος που δεν χρειάζονταν πολλά πολλά.

Από τότε που άρχισα να φροντίζω μόνη μου τις σεξουαλικές μου ανάγκες έμαθα καλύτερα τον εαυτό μου. Το σώμα μου ανταποκρίνονταν και με έκανε να ψάχνω περισσότερη επαφή, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να νιώθω περισσότερο σεξουαλική. Το σεξ έγινε αυτό που περίμενα. Οι συχνοί οργασμοί έχουν φύγει από το στενό πλαίσιο του wellness και της υγείας και έχουν γίνει αναγκαίοι για τη σχέση.

Τώρα που το πείραμα τελείωσε, είναι σίγουρα δύσκολο να πετύχω έναν οργασμό τη μέρα. Οκ, πλέον αυτοϊκανοποιούμαι πιο συχνά σε σχέση με το παρελθόν, περίπου τέσσερις φορές την εβδομάδα. Αυτή η περιοδικότητα με βοηθάει να θυμάμαι πως πρέπει να είμαι ένα σεξουαλικό ων και το σεξ να είναι μέσα στις προτεραιότητες μου γιατί πολύ απλά με κάνει πιο χαρούμενη και πιο χαλαρή. Φυσικά, το να κάνεις κάθε μέρα μπορεί να αποδειχθεί σκληρό, αλλά να ξέρεις ότι βοηθάει στο να παρατήσεις το junk food.

Πηγή

Όλη η επικαιρότητα