Ελλάδα

Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος: 40.000 επισκέπτες είδαν τον Χριστουγεννιάτικο κόσμο να ζωντανεύει

Ακούστε το άρθρο

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη χθεσινοβραδινή  εντυπωσιακή φωταγώγηση στους χώρους του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Καλλιθέα

Τα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φωτάκια στα πλατάνια κατά μήκος του Καναλιού άναψαν, τα πανύψηλα στολισμένα έλατα της Αγοράς αποκαλύφθηκαν σε όλη τους τη λάμψη, το Παγοδρόμιο γέμισε επισκέπτες που στροβιλίζονταν σε γιορτινούς ρυθμούς, ενώ τα Σιντριβάνια στο Κανάλι συμμετείχαν κι αυτά με δύο χριστουγεννιάτικες χορογραφίες, το «It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas» του Johnny Mathis και «Το Βαλς των Λουλουδιών» από τον «Καρυοθραύστη» του Τσαϊκόφσκι, οι οποίες θα παρουσιάζονται καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Όλα αυτά μαζί συνέθεσαν ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό πάνω στο οποίο στήθηκε μια μεγάλη γιορτή με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Idra Kayne.

SNFCC-_30_November_photo_Pelagia_Karanikola_3
© Πελαγία Καρανικόλα

Αίσθηση προκάλεσαν και οι τέσσερις νέες φωτεινές εγκαταστάσεις κορυφαίων δημιουργών του είδους που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και δημιούργησαν μια ονειρική ατμόσφαιρα φωτός και ήχου που συνεπήρε μικρούς και μεγάλους.

SNFCC_30_November_photo_Pelagia_Karanikola__2_
© Πελαγία Καρανικόλα

Kάθε μέρα του Δεκεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ θα υπάρχουν χριστουγεννιάτικες δράσεις και εκδηλώσεις, οι οποίες θα κορυφωθούν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με ένα μεγάλο και εντυπωσιακό πάρτι. Το ίδιο βράδυ, λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας δρόμου SNF RUN: 2020 FIRST RUN γύρω από το στολισμένο ΚΠΙΣΝ.
O Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

SNFCC-_30_November_photo_Pelagia_Karanikola-4
© Πελαγία Καρανικόλα

via

Όλη η επικαιρότητα