Ελλάδα

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ συμμετέχει στο μεγαλύτερο ραδιοφωνικό project που έγινε ποτέ σε ελληνικό ραδιόφωνο!

Ακούστε το άρθρο

Φεβρουάριος… ο πιο ερωτικός μήνας του χρόνου και το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποφάσισε να γιορτάσει από τώρα τον Θεό του Έρωτα. Επιθυμώντας να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και να σκεφτεί νέους και όχι κοινότοπους τρόπους εορτασμού του Αγ. Βαλεντίνου, συνάντησε τον πιο ερωτικό σταθμό, τον Love Radio Κρήτης 102,8 και αποφάσισε να υποστηρίξει το project των “Love Stories”.

Love Stories”…. 14 αγαπημένοι καλλιτέχνες, μιλούν και τραγουδούν για τον έρωτα όπως μόνο εκείνοι ξέρουν… Φέτος, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχει τη χαρά να φιλοξενήσει τα γυρίσματα και τις ηχογραφήσεις των Love Stories 4, στις StateoftheArt εγκαταστάσεις πανελλήνιας υπεροχής, που διαθέτει. 14 καλλιτέχνες, θα ηχογραφήσουν στα πλήρως εξοπλισμένα studio του και θα μοιραστούν με τους ακροατές γνωστές και άγνωστες ιστορίες αγάπης! Ενεργό ρόλο στην υλοποίηση του Project θα παίξουν και οι ταλαντούχοι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Συγκεκριμένα, ομάδα νέων Δημοσιογράφων θα αναλάβει να απευθύνει ερωτήσεις στους αγαπημένους καλλιτέχνες ενώ άλλη θα «εργαστεί» στο κομμάτι της υλοποίησης της παραγωγής αυτού, του κατά τα’ άλλα απαιτητικού project. Επιπλέον, στο backstage θα εργαστούν και οι ταλαντούχοι σπουδαστές Κομμωτικής & Επ. Μακιγιάζ, οι οποίοι θα αναλάβουν να κάνουν τους καλλιτέχνες να λάμπουν On camera! Μέρος των 14 ιστοριών θα «ζωντανέψει» από τους ταλαντούχους σπουδαστές Εικονοληψίας, Φωτογραφίας, Ηχοληψίας και Μοντάζ.

Τα “Love Stories” θα μεταδοθούν στις 14 Φεβρουαρίου από την συχνότητα του Love Radio Κρήτης 102.8  και για 14 συνεχόμενες ώρες εκπομπής, οι ακροατές θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες να μιλούν για τον έρωτα, και την αγάπη χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε ακροατές και fan club.

Από σήμερα και μέχρι τις 14 θα ανακοινώνονται τμηματικά οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στο Project γι΄ αυτό, μείνετε συντονισμένοι στη συχνότητα του σταθμού καθώς επίσης και στα social media του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Όλη η επικαιρότητα