Ελλάδα

Ηγουμενίτσα: Μεγάλη ποσότητα ηρωίνης μετέφεραν δραπέτης φυλακών και συνεργός του

Ακούστε το άρθρο

Ποσότητα ηρωίνης βάρους 3 κιλών και 162 γραμμαρίων, κατασχέθηκε σε αστυνομική επιχείρηση το πρωί στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, ενώ συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας Αλβανός, καταζητούμενος ως δραπέτης φυλακών, και ένας 37χρονος από την Αθήνα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών εντόπισαν σήμερα νωρίς το πρωί στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, τους δύο συλληφθέντες να κινούνται με αυτοκίνητο σε επαρχιακό δρόμο της περιοχής και τους σταμάτησαν για έλεγχο.

Η ηρωίνη, που ήταν συσκευασμένη σε πλάκες και είχε τοποθετηθεί σε ειδική κρύπτη στους αεραγωγούς στο χώρο του κινητήρα, εντοπίστηκε με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου. Από τον έλεγχο των στοιχείων του άνδρα από την Αλβανία, προέκυψε επίσης ότι αναζητείτο από τις 13 Σεμπτεμβρίου του 2016, όταν είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί από το Κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.

Εκτός από την ηρωίνη, οι αστυνομικοί κατασχέσαν το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

Πηγή: skai.gr

Όλη η επικαιρότητα