Ελλάδα

Οικογένεια Μαυρίκου: «Σκέφτομαι να βάλω τον Θοδωρή στο αυτοκίνητο και να πέσω στη θάλασσα»

Ακούστε το άρθρο

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό τέλος της μητέρας Σοφίας και του αδελφού Θοδωρή του Παναγιώτη Μαυρίκου. Η 76χρονη γυναίκα μαζί με τον 53χρονο γιο της πέθαναν όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν έκανε βουτιά θανάτου στη θάλασσα στη Δραπετσώνα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας μιλώντας αποκλειστικά στο newsbeast.gr είχε αποκαλύψει ότι η Σοφία Μαυρίκου αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

«Με παίρνει μία μέρα και μου λέει: “μου δίνεις ένα κρεμμύδι και δυο πατάτες;» Της έδωσα. Της έλεγα: “κάνε κουράγιο και θα τα βγάλεις πέρα”. Μου λέει: “Πως θα τα βγάλω πέρα που δεν φτάνουν τα λεφτά;”. Της είχαν κόψει και ήταν πολλούς μήνες χωρίς φως. Δεν έχω κοιμηθεί όλη τη νύχτα. Το είχε (αποφασίσει) από πέρυσι, μου το έλεγε. Και της έλεγα: “όχι παιδάκι μου. Κάνε κουράγιο. Έχει ο Θεός”» ανέφερε μία γειτόνισσα της Σοφίας Μαυρίκου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, που επικαλείται τον ιατροδικαστή ο θάνατος της 76χρονης Σοφίας Μαυρίκου και του 53χρονου γιου της και αδελφού του Παναγιώτη Μαυρίκου οφείλεται σε πνιγμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, όλες οι μαρτυρίες συνηγορούν ότι η Σοφία Μαυρίκου ήταν αποφασισμένη να πεθάνει. Οικογενειακή φίλη της Σοφίας Μαυρίκου ανέφερε ότι μια βδομάδα πριν της είχε πει: «Σκέφτομαι να βάλω τον Θοδωρή στο αυτοκίνητο και να πέσω στη θάλασσα».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο όχημα βρέθηκαν συσκευασίες ηρεμιστικών χαπιών και αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα δείξουν αν η 76χρονη είχε κάνει χρήση ηρεμιστικών.

via 

Όλη η επικαιρότητα