Ελλάδα

Οικογενειακή τραγωδία στο Βόλο: 80χρονος σκότωσε τη γυναίκα του και πήγε να αυτοκτονήσει

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Βόλου ένα πρωτοφανές έγκλημα που εξιχνιάστηκε με “πρωταγωνιστή” έναν 80χρονο ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την 72χρονη σύζυγό του ενώ εκείνη κοιμόταν στο σπίτι τους στη Νέα Δημητριάδα και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Ο ηλικιωμένος άνδρας συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου και νοσηλεύεται στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο φρουρούμενος, αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών για να αυτοκτονήσει.

Παράλληλα ο ηλικιωμένος δράστης άφησε και ιδιόχειρο σημείωμα που εξηγούσε την πράξη της δολοφονίας της συζύγου του, αλλά και τηλεφώνησε στον κουνιάδο του λέγοντας του ότι είχε σκοτώσει την αδελφή του, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Στο γραπτό σημείωμα εξηγούσε ότι λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε είχε πεισθεί ότι θα φύγει σύντομα από τη ζωή και γι’ αυτό τον λόγο δεν ήθελε να αφήσει τη γυναίκα του να ζήσει χωρίς εκείνον.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, ο 80χρονος φέρεται να έκλεισε τις αναπνευστικές οδούς της 72χρονης συζύγου του ενώ εκείνη κοιμόταν, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον κουνιάδο του δράστη, όταν ο 80χρονος του τηλεφώνησε, τον ενημέρωσε για την πράξη του και εκείνος έτρεξε στο σπίτι του ζεύγους όπου βρήκε πράγματι την αδελφή του νεκρή.

Ο ηλικιωμένος δράστης παραμένει φρουρούμενος στο νοσοκομείο και μόλις οι γιατροί αποφανθούν θετικά για την υγεία του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα του Βόλου.

Πηγή: news247 

Όλη η επικαιρότητα