Ελλάδα

Τραγωδία στον Αγ.Δημήτριο: Σκότωσε την αδερφή του και αυτοκτόνησε – Τι έγραψε στο ιδιόχειρο σημείωμα

Ακούστε το άρθρο

Μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, μεταξύ δύο αδερφών, μιας γυναίκας 63 ετών και ενός άνδρα 65 ετών, μέσα στην μονοκατοικία τους, στον Άγιο Δημήτριο, επί της οδού Πελοπίδα 35.

Ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ειδικά έπειτα από πρόσφατη επέμβαση καρδιάς στην οποία είχε υποβληθεί και φοβούμενος ότι θα άφηνε μόνη της στη ζωή την αδερφή του, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο μαχαίρι το οποίο και βρέθηκε στο σημείο.

Ο ανιψιός του αυτόχειρα και αδελφοκτόνου ανησύχησε που δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα και έτσι ζήτησε από έναν γείτονα να πάει στο σπίτι και να δει τι συμβαίνει. Μόλις εκείνος πήγε έμεινε άφωνος με την εικόνα που αντίκρισε και κάλεσε την Αστυνομία.

Στο σημείο μετέβηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, ιατροδικαστής, άντρες του Τμήματος Ασφαλείας και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών ερευνών, οι οποίοι ανακάλυψαν σύντομα τον λόγο της απίστευτης οικογενειακής τραγωδίας.

Καλύτερα να μας φάνε τα σκουλήκια πεθαμένους παρά να μας φάνε ζωντανούς

Ο αδελφοκτόνος και αυτόχειρας είχε αφήσει πίσω του ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε ακριβώς τις πράξεις του.

«Καλύτερα να μας φάνε τα σκουλήκια πεθαμένους παρά να μας φάνε ζωντανούς», έγραφε και μάλιστα μέσω του ίδιου ιδιόχειρου σημειώματος ζητούσε συγνώμη για την πράξη του, αλλά δήλωνε αναγκασμένος από την κατάσταση της υγείας του.

Καθώς το θλιβερό περιστατικό ουσιαστικά εξιχνιάστηκε, αμέσως πέρασε στην αρμοδιότητα έρευνας και προανάκρισης του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή.

Πηγή: NEWS247 

Όλη η επικαιρότητα