Ηλεία

Ηλεία: Εκλεψε και διέλυσε τη… μισή Ανδραβίδα! (νεότερο)

16318_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τη… μισή Ανδραβίδα «όργωσε» όλο το βράδυ της Δευτέρας ένας 42χρονος από την Πάτρα, τακτικός όμως επισκέπτης της περιοχής, σπάζοντας και κλέβοντας ό,τι έβρισκε μπροστά του! «Θύματα» ήταν δύο τουριστικά λεωφορεία, ένα φορτηγό και ένα συσκευαστήριο!

Η δράση του ωστόσο έλαβε τέλος το πρωί, καθώς, ύστερα από συντονισμένες έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας εντοπίστηκε και συνελήφθη, έχοντας ακόμα τα κλοπιμαία στην κατοχή του, τα οποία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο 42χρονος θα οδηγηθεί την Τετάρτη στην Εισαγγελία της Αμαλιάδας.

Η πρώτη «στάση» του 42χρονου, ήταν στα δύο τουριστικά λεωφορεία που είχε παρκαρισμένα έξω από το εξοχικό του, στον δρόμο της 117 Πτέρυγας Μάχης Ανδραβίδας, ο ιδιοκτήτης τους κ. Γιώργος Χρυσανθακόπουλος. Ο 42χρονος μάλιστα προσπαθώντας να παραβιάσει το πρώτο λεωφορείο χτύπησε και μάτωσε το χέρι του. Παίρνοντας μόνο λίγα ψιλά που βρήκε, κατευθύνθηκε στο δεύτερο λεωφορείο, το οποίο όμως «αντιστάθηκε σθεναρά» και έτσι, ο 42χρονος έφυγε άπραγος.

Ωστόσο, στόχος διάρρηξης, χωρίς να έχει εξακριβωθεί ακόμα εάν ήταν από τον ίδιο δράστη, έγινε και το κατάστημα που διατηρεί ο κ. Χρυσανθακόπουλος στην «καρδιά» της Ανδραβίδας.

Φεύγοντας από τον χώρο που βρίσκονταν τα τουριστικά λεωφορεία, ο 42χρονος κινήθηκε προς το συσκευαστήριο του κ. Αντώνη Κουτσογιαννόπουλου, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Εκεί, μάζεψε όσες ξύλινες παλέτες βρήκε και τις «πόστιασε» στον τοίχο, προκειμένου να φτάσει στο φεγγίτη. Σπάζοντας το τζάμι του φεγγίτη μπήκε στο συσκευαστήριο και αφού ερεύνησε όλους τους χώρους του, έφυγε, με όσα ψιλά κατάφερε να βρει.

Επόμενος στόχος ήταν το εργοστάσιο της «Μινέρβα», στην είσοδο της Ανδραβίδας, με «στόχο» ένα αυτοκίνητο της εταιρείας, από το οποίο ο 42χρονος, αφού έσπασε το τζάμι, έκλεψε το ραδιοκασετόφωνο.

Τέλος, ο δράστης των διαρρήξεων κινήθηκε στο κέντρο της πόλης, παραβιάζοντας ένα ακόμα παρκαρισμένο φορτηγό!

Η κινητοποίηση των αντρών του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας ήταν άμεση και μέσα σε λίγη ώρα, ο 42χρονος βρέθηκε και συνελήφθη, πριν προλάβει να «ξεφορτωθεί» τα κλοπιμαία, τα οποία επέστρεψαν στους ιδιοκτήτες τους. Την ίδια στιγμή, το Αστυνομικό Τμήμα της Ανδραβίδας ερευνά αν υπήρξε σχέση του 42χρονου με το «κύμα» των διαρρήξεων, που είχαν σημειωθεί πριν μερικές μέρες σε καταστήματα στο κέντρο της πόλης.

Στάθης Πουλιάσης

(Stathispatris@Yahoo.com)

Όλη η επικαιρότητα