Ηλεία

Ηλεία: Επιχείρηση… πλύση οδοστρώματος από την Πυροσβεστική στο Πελόπιο!

pyrosbestiki22.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ολόκληρη επιχείρηση για τον καθαρισμό του κεντρικού δρόμου του Πελοπίου, στο ύψος της αγοράς, στήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, με τη συμμετοχή ανδρών της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Από διερχόμενο όχημα, διέρρευσαν λασπώδη χώματα μετατρέποντας το δρόμο, σε μήκος 100 περίπου μέτρων στο κέντρο του χωριού, σε… βούρκο.

Τα αυτοκίνητα άρχισαν να κάνουν… πατινάζ, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κανένα ατύχημα, και οι πολίτες ήταν αδύνατον να περπατήσουν στον δρόμο με ασφάλεια. Κάποιοι περίοικοι έκαναν λόγο για λύματα, λόγω της έντονης δυσοσμίας που «κάλυψε» την περιοχή και κάποιοι άλλοι για αργιλώδες υλικό άγνωστης προελεύσεως.

Αν και επιχειρήθηκε η απομάκρυνσή τους με χωματουργικό μηχάνημα τύπου jcb που κλήθηκε από τον πρόεδρο άμεσα, αυτό δεν έλυσε το πρόβλημα, κι έτσι επιστρατεύτηκαν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία.

Άνδρες του Α.Τ Πελοπίου διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων για την ασφάλεια τους και πέντε άνδρες με δυο οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Αρχαίας Ολυμπίας προχώρησαν στην πλύση του οδοστρώματος.

Η επιχείρηση διήρκεσε περίπου 30 λεπτά και χρειάστηκαν περίπου 7 τόνοι νερού για να καθαρίσει ο δρόμος από τους τόνους λάσπης.

Ν.Σ

Όλη η επικαιρότητα