Καταναλωτές

Ηλεία: «Γιορτάζει» η αγορά της Αμαλιάδας με το εκπτωτικό διήμερο την Δευτέρα και την Τρίτη

amaliada.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μαρία Καραμπάτση

(karabatsimaro@yahoo.gr)

Σε μεγάλη γιορτή της αγοράς φιλοδοξούν ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας και οι καταστηματάρχες της πόλης, να μετατραπεί το SUPER-ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ διήμερο που έχει προγραμματιστεί για αύριο Δευτέρα 12 και μεθαύριο Τρίτη 13 Αυγούστου.

Οι καταστηματάρχες εν μέσω κρίσης απαντούν μέσα στις εκπτώσεις με super- εκπτώσεις, προκειμένου να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού, τόσο σε ότι αφορά τους μόνιμους κατοίκους όσο και τους τουρίστες, δίνοντας έτσι «ανάσα» στην αγορά που έχει πληγεί σημαντικά από την οικονομική δυσπραγία.

 

Και «Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού»

Το διήμερο συμπεριλαμβάνει και εκπλήξεις και μία από αυτές είναι το «Κυνήγι του Κρυμμένου θησαυρού», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη από τις 18.00 έως τις 21.00.

Κάθε κατάστημα που συμμετέχει στο εκπτωτικό διήμερο προσφέρει από ένα δώρο. Για να πάρει κάποιος το δώρο, πρέπει να είναι παρατηρητικός, αφού σε κάθε βιτρίνα θα κρυφτεί το «μαγικό» χαρτάκι με τη σφραγίδα του Εμπορικού Συλλόγου, που αντιστοιχεί στο δώρο και όποιος το βρίσκει θα είναι και ο τυχερός!

Στα υπόλοιπα αυτού του γιορταστικού διήμερου συμπεριλαμβάνονται κεράσματα στα στολισμένα πεζοδρόμια της πόλης, επιδείξεις στο χώρο της πλατείας Ελευθερίας (Τράπεζα Κύπρου), από τα χορευτικά του γυμναστηρίου Αθλοκίνηση σε σύγχρονους χορούς (Zumba-Latin-Oriental-Hip Hop) το βράδυ της Δευτέρας ( 20.30-23.00) και συναυλία από το συγκρότημα του Θεολόγου και της παρέας του το βράδυ της Τρίτης (20.30-23.00).

Στη διάρκεια του γιορταστικού –εκπτωτικού διήμερου τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά τα απογεύματα (Δευτέρα και Τρίτη μετά τις 18.00) και ως τη λήξη των εκδηλώσεων αργά το βράδυ.

Μάλιστα, ο Εμπορικός Σύλλογος έχει παρακαλέσει και τις μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες του νομού να ενημερώσουν τους πελάτες τους, προκειμένου να επισκεφθούν την αγορά της Αμαλιάδας και να ψωνίσουν σε πολύ χαμηλές τιμές.

Όλη η επικαιρότητα