Ηλεία: Μαραθώνιος Zumba στην Αμαλιάδα!

zumba.jpg

Ο μαραθώνιος Zumba θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Αμαλιάδας το απόγευμα της Κυριακής 21 Απριλίου (5 μ.μ.) με την συμμετοχή γυμναστών από όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για ένα event πραγματικά ξεχωριστό που πρέπει να τύχει μεγάλης αποδοχής μιας και σκοπός του είναι η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».


Σε ένα ξέφρενο fitness party διάρκειας τριών ωρών, περίπου 20 instructors από όλη την Ελλάδα θα δώσουν εθελοντικά το παρόν στην Αμαλιάδα, και θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όσους από θελήσουν να παρευρεθούν σε ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς στην Ηλεία. Σε ένα πρόγραμμα διάρκειας τριών ωρών, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν χορεύοντας στους ξέφρενους ρυθμούς του ZumbaR, του πιο νέου προγράμματος γυμναστικής που έχει ξετρελάνει εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη.


Παράλληλα, θα προσφέρουν χαμόγελο στα παιδιά του «Χαμόγελου Του Παιδιού», που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη. Ρυθμοί salsa, merengue, bachata, reggaeton, samba, flamenco, oriental,tango, cumbia, pop ακόμη και ελληνικοί θα συνεπάρουν, και θα μεταφέρουν όσους συμμετάσχουν μακριά από τα προβλήματα και τα άγχη της εποχής…


Απαραίτητα αξεσουάρ; Νερό, πετσέτα, καθαρά αθλητικά παπούτσια για την αποφυγή ζημιών στο παρκέ και φυσικά το χαμόγελό σας, την ενέργεια και την έντασή σας!!! Δίνουμε χρώμα στον τόπο μας, ενέργεια στη ζωή μας, χαμόγελο στα παιδιά. Χορεύουμε!!!


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6989 169448 (Βασίλης Καραγκούνης)