Υγεία

Ηλεία: «Ντόμινο» παραιτήσεων στο νοσοκομείο του Πύργου

nosokomeio.jpg
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς Επιστημονικό Συμβούλιο και με «ακέφαλη» Ιατρική Υπηρεσία είναι από χθες το Νοσοκομείο Πύργου αφού ο ένας μετά τον άλλο υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στο γραφείο της διοικήτριας Ελένης Φιλιπποπούλου. Το ίδιο έκαναν και οι διευθυντές του Παθολογικού και Εργαστηριακού Τομέα.

Τα προβλήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Νοσοκομείο Πύργου με τις ελλείψεις ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού βοηθητικού προσωπικού, φαίνεται πως αποτελούν έναν από τους λόγους – τον βασικότερο ίσως – που οδήγησαν σε παραίτηση τον πρόεδρο Κώστα Σπίνο και τα μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου, τον πρόεδρο της Ιατρικής Υπηρεσίας Χάλεντ Ακμπαράουι, αλλά και τους διευθυντές του Παθολογικού και Εργαστηριακού Τομέα, Οδυσσέα Ζαχαριάδη και Ευγενία Γαλανοπούλου αντίστοιχα. Να σημειωθεί ότι προ ημερών είχαν καταθέσει τις παραιτήσεις τους από τις διευθύνσεις του Ψυχιατρικού και Χειρουργικού Τομέα η Ελίνα Δουφεξή και ο Χρήστος Χριστόπουλος αντίστοιχα.

Για τους λόγους που τους οδήγησαν στην απόφαση να παραιτηθούν, αναμένεται να μιλήσουν σήμερα, σε κοινή συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ν.Σ

 

Όλη η επικαιρότητα